hiddenboyrrr مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 267 عنوان بانک های خوب ایران 83 بازدید | 8 پست سبلام و شب همگی بخیر کسی اظلاع داره چه بانک هایی تو ایران خدمات خوبی اراِه میدن ؟ از نظر دسترسی شعبه ها. خدمات همراه بانک. پاسخگویی پشتیبانی و.... بانکی مدنظرتون هست ؟به نظر من با توجه به تجربم پارسیان تا به الان خیلی برای من خوب عمل کردن از لحاظ گزارش و نجام کار های بین بانکی و سودش 1402/09/16 | 22:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیاکوام عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 1741 بانک سامان بلو بانک من که خیلی راضی به خصوص از همراه بانکش اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به کسی اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
aymahadis عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 3798 ملی مسکن ملی برای تراکنشای بالامسکن فکر کنم کارمزد نداره .
hiddenboyrrr مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 267 بانک سامان بلو بانک من که خیلی راضی به خصوص از همراه بانکش دارمش اتفاقا ولی از امنیتش مظمین نیستم باتوجه به اتفاقات اخیر کشور
دیاکوام عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 1741 تو ی خونه نشستی حساب باز میکنی بدون واریز پول کارت میاد دم در خونت و اگر یه کارکرد معمولی داشته باشی بدون رفتن به بانک وام هم بهت میده همه چی اینترنتی و آسونننن اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به کسی اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
دیاکوام عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 1741 دارمش اتفاقا ولی از امنیتش مظمین نیستم باتوجه به اتفاقات اخیر کشور آخه زیر نظر بانک مرکزی هست من اولش خیلی تحقیق کردم مثل شما خوش بین نبودم بخش اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به کسی اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
دیاکوام عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 1741 ولی الان یه طوری بهش معتاد شدم که حد نداره اینقد خدمات جذابی داره داخل همراه بانکش منم یه سال اول اصلا مبلغ بالا نمیذاشتم ولی الان کل دارو ندارم داخلشهدرسته زیر ۵ تومنه کل سرمایم ولی دارو ندارمه🤦♀️🤦♀️😁😁😬😬😬 اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به کسی اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹