2821
2789
عنوان

طب اسلامی

314 بازدید | 38 پست

دوستان واقعا کسی از شماها نتیجه گرفته ازش؟ واقعا و صادقانه بیاین حرف بزنیم، این روز ها خیلی درموردش می‌شنویم که فلان بیماری با طب اسلامی درمان شده، 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه آقایی بود چندین سال پیش 

کارش این بود و تو سایت تاپیکای های درمانی میزد 

ولی همیشه تاپیک به جنجال کشیده میشد

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌وزن اولیه 72 💔وزن هدف 60💝وزن فعلی 60.500💘من تونستم . 💞💞💞✌

بستگی دارت برای چی میخوای

روز اول که رفتم زنه داروها رو توضیح میداد

گفت باید قوی باشی جواب بگیری

متوجه حرفش نشدم

تا یک هفته از داروها استفاده کردم...انقدر بد بود غیر قابل تحمل

معلوم نیس با چه زهرماری درست شده بود

نخوردمش دو ماه موند گوشه خونه 

دیدم کرم و شپشک زده

نمیدونم ریـ ـده بودن یا چی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

دارو چی میدن؟ من مشکل پوستی دارم حل میشه؟

دار و گیاهی .به من گفت عسل و سیادونه پیاده روی و یه  مدل جوشونده همین

واقعیت نمی‌دونم برام مشکل پوستی جواب میده یا نه من تجربه‌ام برای بارداری بود

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩                   

واسه کیست و اینا نخور دوز داروهاشون کنترل شده نیست خطرناکه... کیستو میترکونه یهو

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

پیش هر کسی نباید رفت

معروفترین بود داخل اسلامشهر

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا