2777
2789
عنوان

مامانم کتکم زد

1168 بازدید | 40 پست

خواهرم شوهر دخترش آمدن خونمون من ت اتاق داشتم وسایلم مرتب میکردم ابجیم و دخترش آمدن ت اتاق مامانمم دیگ بعد رفت کیک بیاره برا دختر خواهرم داشت لباس دخترش عوض میکرد من کیک و برا خواهرزادم باز کردم ی تیکه کوچیک هم خودم جدا کردم خوردم دلم هوس کرد بعد خواهر زاده دید ک خوردم جیغ زد گریه کرد بعد مامانم برا این ک اون گریه کرده هی منو میزد ت سرم رو شونم رو دستم حالا دامادمون هم تو حال 

ول نمی‌کرد هی میزد و بدو بیراه بمن میگف 

ک کیک و خوردم این گریه کرده منم ناراحت شدم ب خواهرزادم محل نزاشتم آمد بمن گف پلاستیک بده گفتم خودت برو بردار 

بعد مامانم پاشد آمد ت اتاق گف پلاستیک بهش بده منم از لج گفتم نمیدم پرسید چرا نمیدی گفتم چرا بدم ؟

زل زد بهم آخر پلاستیک منو برداشت داد دستش .منم مشغول تمیز کردن اتاقم شدم چون کل وسایلم ریخته بودم بیرون مرتب میکردم 

دیگ ابجیم یکم ک گذشت دید من اعصابم خورد شده  خودش فهمید  رفتن بیرون از اتاقم بعد متوجه شدم دامادمون بد نگا کرد یحلظه ک از جلو در رد شدم تو هال نشسته من ت اتاق

من از مامانم ناراحت شدم بنظرتون من باید چ‌واکنشی نشون میدادم 

کار کدوممون اشتباه بود؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کار مادر و خواهرت بد بود ، اینقدر الکی بچه رو لوس میکنن همین بچه بعدا تو روشون وایمیسته 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋