2777
2789
عنوان

ارامش خدایی

92 بازدید | 10 پست

بچها دلم گرفته میاید حرفایی ک ارامش الهی و پایدار داره بهم بگید،من ایمان دارم خدا عااااااشق ترینه ب بنده هاش،اما سختی های دنیا باعث شده عشق خدارو یادم بره

من عاشق کسی شدم ک الان داره کاری میکنه ک ازش جدا بشم......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطور عاشق خدا بشم ک ب هیییچ کسی نیاز نداشته باشم حتی احساس نیاز هم نکنم

همیشه فکر کن کسی هست که هر لحظه داره نگات میکنه ، هروقت خواستی از کسی کمک بگیری یا خواستی با کسی درد ودل کنی که حالت خوب بشه به این فکر کن که تو خدایی داری که از همه توانا تره و فقط اونه که میتونه حالتو خوب کنه وقتی باهاش دوست شدی اونوقته که میبینی چقدر بهت نزدیکه و هواسش بهته 

همیشه فکر کن کسی هست که هر لحظه داره نگات میکنه ، هروقت خواستی از کسی کمک بگیری یا خواستی با کسی درد ...

ممنون عزیزم.

انگار بعضی وقتا دوس دارم خدا کنارم باشه ،مثل کسی ک ادمو تو آغوش میگیره....

[QUOTE=320062796]شک نکن وقتی به غیر از خودش به کسی رو نزنی تو همیشه در آغوش خدایی[/QUO

شده تا حالا سر دوراهی بمونید ک کدوم کار خدا از ش راضی میشه

من سر تصمیمی ام ک نمیدونم رضای خدا توی کدومش هست

بشین فکر کن ببین راهی که میری عاقبت خوبی دارع یا نه 

نمیدونم،وااااقعا ب اخرش ک فکر میکنم نمیدونم

من شدیدا ب این اعتقاد دارم ک هیییچ اتفاقی تو زندگی هیچ کس بدون حکمت نیست،اتفاقی ک تو زندگیم افتاده نمیدونم خدا میخاد ک من صبرم و دل کندنم زیاد بشه،یا میخاد ک بخاطر اون(خدا) باعث امید ب زندگی کسی دیگه بشم،کسی ک شاید ب وجودی مثل من خیلی نیاز داشته باشه البته ک واسطه خدا میشم براش و گرن چیزی از خودم ندارم