2777
2789
عنوان

همسایه مون بهم نذری نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 32 پست

والایه با پسرعموی شوهرم رفته بودمکه برای ۳تاجاریهابهترین کادوآوردبرای من نیاوردوواقعااون لحظه چقدردلم شکست جالبه شوهرم مثل برادراش یک کیسه برنج هم برد.

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
تجربه ش رو داشتم ما توی این شهر غریبیم هیچکسو نداریم مامانم با همسایه کناری خیلی دوسته ولی اونا خی ...

منم بخدا بغض کردم 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادش رفته

مگه میشه الکی..

پیش میاد اینجوری

ما یکی از اقوام توی کوچه مادر بزرگم بود، ما نذری پخش کردیم به این ندادیم..بعدا گله کرد..مادربزرگم خیلی شرمنده شد

چون به ما سپرده بود ماهم سر به هوا ندادیم بهش

💕

اگه عمدی بوده ؛که واقعا قبول باشه نذرش😒😒

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
اخه شاید تمام شددیگه بشمانرسیده یایادش رفته وگرنه دشمنی که نداره کاش به شماهم میداد منم یجوری شدم می ...

میدونی از چی ناراحتم برا مامانم اینا آورد خونه اونا بودم مامانم گفت مال منو ببر خندیدم گفتم من الان سهممو دادن مادرشوهرم اومدم خونه گقتم نذری برامون اومد؟گفتن والا براتون نیاوردن خیلی ناراحت شدم

یادش رفته مگه میشه الکی.. پیش میاد اینجوری ما یکی از اقوام توی کوچه مادر بزرگم بود، ما نذری پخش ک ...

ولی چشم تو چشمم شدیم

شاید زنگ پدر شوهرتو زدن مال شما رو هم به اونا دادن گفتن بدین بهشون ولی ندادن بهت

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
شاید داده یه یکی دیگه برات بیاره اون یادش رفته

نه بابا اگه میداد به طبقه پایین میداد نذری رو بدن بهم 

شاید زنگ پدر شوهرتو زدن مال شما رو هم به اونا دادن گفتن بدین بهشون ولی ندادن بهت

نه ما اونطور نیستیم الانم خونه مادرشوهرمم میدادن که میگفتن اونام تعجب کردن میدونی بحث خوردن نیست بحث فرق گذاشتنه

شاید رفته در زده و خونه نبودی. 

نه عزیزم ما همه نذریا رو میدن طبقه پایین که بدن بهمون ولی فقط یکی دادن پدرشوهرم