2777
2789
نیاز نداری به راهنمایی فقط به یکم فکر نیازه کی بهتر از خودت تواناییاتو میشناسه سرمایه ت میشناسه زند ...

شغل آزادم خب طبیعتا با این شرایط اقتصادی بد ریسکه. ریسکم نکن کار ندارم ریسکم کنم ممکنه برشکست بشم واقعا موندم چه کار کنم.

نمیدونم واقعا چیکار کنم پدرم در حدی داره که منو بی خونه نذاره. به اجبار گفتن برو حسابداری بخون ...

من دیدم کسیو که مغازه زده خرج یه خانواده رو میده

کسیو هم دیدم مغازه زده هزینه اجاره مغازشو نتونسته بده

تهش یچیزی پیدا نمیشه بهش علاقه داشته باشی؟کلیییی رشته هست یکیش مناسبت نیست؟فقط بگرد

ولی به این امید که دارم درس میخونم تموم شد کار میکنم نشین هم درس بخون هم کار کن

۱.کاری که به هدفت نزدیکه و به پیشرفتت کمک میکنه

۲.کاری که حداقل در امدش خوب باشه

و پس انداز کن....بخدا واجب نیست همه پولاتو خرج کنی فقط پس انداز کن میدونی که پول هم بی ارزشه سکه بگیر هر مدت طلا بگیر یکم زرنگ باش فقط دیگه

کلی کار هست کلی راه هست

اگرم سردرگمی میتونی با یه مشاور مشورت کنی

هیچکسم جز پدر مادر نمیگن بت رشتع ای که نمیتونیو بخون که برا اوناهم توضیح میدی و قانعشون میکنی

این همه ادم موفق 

بخوای تلاش کنی میشه

منتظر بمونی ببینی چی میشه هیچی نمیشه

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

الان فقط مشکلم یه شغله درست و حسابیه. برم مثلا روانشناسی بخونم خب طبیعتا بازار کارش بده نسبت به رشته ...

با حسابداری هم همچین راحت نمیشه کار پیدا کرد

بابا ما پزشک بیکارم داریم تو این مملکت

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

مدرک رو که میشه گرفت با خیلی روش ها. مشکلم اینه که استعدادشو ندارم

کسی که واسه مدرک گرفتن دنبال این روشاست کسی نیست که دنبال تلاشه....

من میدونم دیگه میخوای شروع کنی ولی نمیدونی از کجا خیلی چیزارو نمیبینی بیخودی میبینی و ولشون میکنی میخوای یه شبه همه چی اوکی شه و دنبال یه شغل راحتی و فکر میکنی پیدا کردنشم به همون راحتیه

این تفکرا اشتباس

شغل آزادم خب طبیعتا با این شرایط اقتصادی بد ریسکه. ریسکم نکن کار ندارم ریسکم کنم ممکنه برشکست بشم وا ...

همه شغلای ازاد ریسک نیستن

دیگه خودتیو تلاشت دیگه