2777
2789
عنوان

کیا مثل منن؟

113 بازدید | 13 پست

بچه ها من اصلا خوشحال نیستم تو زندگیم

همسرم آدم خیلی خوبیه 

شغل راحت و پر درآمدی دارم

خانوادم ماهن

تحصیلاتمو تا ارشد گرفتم وضعیت مالیم خویه

ولی اصلا احساس خوشحالی نمیکنم مدام ناراحتم

نگید خوشی زده زیر دلت، واقعا دست خودم نیست حسم

کیا مثل منن؟ چیکار باید کنم؟

الان نزدیک عروسیمه و به جای اینکه به دنباله رقص عروس و اینجور چیزا باشم غمباد گرفتم نمی‌دونم چمه عصبیم به خاطر همین درکت می‌کنم

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه  از تصمیمت واسه ازدواج مطمینی؟

بببین بحث نیست که من از همسرم ناراضیم از انتخابم ناراضیم نه من فقط از لحاظ روحی خیلی شکننده شدم خیلی خیلی شکننده شدم درسته به خودم گفتم که باید خیلی قوی باشم باید اینا رو پشت سر بذارم اما روح من کم آورده جسمم نه روحم و خودتم بهتر می‌دونی اگه روح آدم کم بیاره خیلی بدتره خیلی به خاطر همین این یه چند روز خوب جدا از یه سری اتفاقات که خانواده‌ها با هم لج کردن خیلی از بحث‌های من و همسرم سر این خانواده‌ها بود که آره مامان تو اینجوری کرد مامان من اینجوری کرد خودت بهتر می‌دونی که آدم نمی‌شه پاشو خانواده خودش رو هر چقدر هم که بد باشه خالی کنه به خاطر همینه که از لحاظ روحی خیلی به هم ریختم خیلی به هم ریختم و نیاز به یه استراحت و خلوت طولانی دارم تا به خودم بیام تا به اون آرامشی که قبل از این اتفاقات داشتم برسم نمی‌دونم فهمیدی چی گفتم یا نه

بببین بحث نیست که من از همسرم ناراضیم از انتخابم ناراضیم نه من فقط از لحاظ روحی خیلی شکننده شدم خیلی ...

میفهمم واقعا 

سعی کن رابطتو با همسزت خیلی خوب میکنی حرفای خانواده هارم قاطی زندگیت نکنی اینجوری بحث ها خیلی کم میشه

قرار بزارید باهم نه تو از خانوادش بهش بگی نه اون تو دلمون نگه دارید همه چیو

میفهمم واقعا  سعی کن رابطتو با همسزت خیلی خوب میکنی حرفای خانواده هارم قاطی زندگیت نکنی اینجور ...

عزیز دلم ممنونم از توصیه‌ای که بهم کردی و اینکه من و همسرم عادت داریم حرف بزنیم و قبلشم به هم میگیم که آره این حرفایی که به هم می‌زنیم نباید دلخور بشیم از هم و به راحتی حرفامونو می‌زنیم اونقدری هم به بلوغ فکری رسیدیم که بدون جر و بحث بدون دعوا اینا رو حلش کنیم

اما می‌دونی اشکال کار کجاست اشکال کار اینجاست که الان هر دوتامون از هم دوریم و پشت  تلفن یه حرف‌هایی رو نمی‌شه گفت منظور حس نمیشه گفت اینه که سو تفاهم پیش میاد و چون اعصاب هر دوتامون خرابه ذهن و درگیر دغدغه‌ها خیلی زیاده باعث دعوا میشه خودمون نمی‌خوایم دعوا کنیما این شرایطی که ما رو وادار می‌کنه که دعوا کنیم یعنی چی یعنی اینکه من و همسرم از بس پر شدیم پر شدیم از فکرای منفی دغدغه‌های زیادی که فشار رومون وارد می‌کنند یه جایی رو پیدا کنیم که خودمونو خالی کنیم و تنها راهی هم که پیدا می‌کنیم داد کشیدن سر همه

الان توام به نظر من به نظر شخص من یه چیزی داره بهت فشار میاره یه چیزی از لحاظ روحی ببین از لحاظ روحی جسم تو در سلامت کامله ولی از لحاظ روحی یک چیزی داره بهت فشار میاره شاید یه چیز نیست چند تا چیز از ابعاد و بعدهای مختلف زندگیته که داره بهت فشار میاره این همشون جمع شدن و دارن بهت فشار میارن به خاطر همینه که شاید خیلی چیزا بهت خوش نگذره ریشه این انرژی منفی که داره میاد سمت تو پیدا کنی همه چیت حل میشه

عزیزم بروپیاده روی روحیت خیلی خوب میشه مسافرت هم خوبه یا کمک به خیریه ها یاشاگردای فقیرمثلا یه مدرسه ...

من هفته ای ۳ بار باشگاه میرم مدام سره کارم کلاسم 

مسافرتم هر دو ماه میریم 

نمیدونم واقعا چمه

عزیز دلم ممنونم از توصیه‌ای که بهم کردی و اینکه من و همسرم عادت داریم حرف بزنیم و قبلشم به هم میگیم ...

باورت میشه عزیزم هیچ چیزی ب ذهنم نمیزسه که منو اذیت کنه🥲🥲

کاش میدونستم چیه حداقل حلش میکردم مسئله اینه همه چی رو به راهه😑

باورت میشه عزیزم هیچ چیزی ب ذهنم نمیزسه که منو اذیت کنه🥲🥲 کاش میدونستم چیه حداقل حلش میکردم مسئله ...

خودت چی 

با خودت مشکلی نداری

راه حل چیه؟ چیکار کنم خوب شم

انرژی مثبت ب خودت بدی 

صبح ک از خواب پا میشی پرانرژی باشی تا زمانی ک ب خواب میری 

من وقتی موسیقی ملایم گوش بدم ارام ترینم 

کتاب بخونم انگار اهله این دنیا نیستم 

اشپزی رو ک دیگه نگم برات کلا ت ی سیاره دیگه ام😂😍

بستگی ب خودت داره ک با چی خوب میشی 

من وقتایی که می‌رفتم باغمون یه درختی داشتم از بین اون همه درخت فقط با یه درخت تونسته بودم ارتباط بگیرم می‌رفتم بغلش می‌کردم باهاش حرف می‌زدم انگاری اون درخته انرژیشو به من انتقال می‌داد نمی‌دونم چرا ولی حس می‌کردم داره انرژی خودشو به من انتقال میده و منو پر حس خوب می‌کنه 

خیلی طول کشید اینا رو بفهمم که حال من حال روح من با اینا خوب میشه من تنها راهکاری که برات می‌تونستم بگم اینا بودن بازم بستگی به روح تو داره