2777
2789
عنوان

پولدار بودن

119 بازدید | 13 پست

بچه ها این پیجای اینستارو میبینم حرصم چجوری این همه پول درمیارن منم دلم مخاست از این طریق درامد زایی کنم ولی اونقدرپول ندارم فالور جمع کنم اه میبینی درعرض چند ماه چقدر پولدارمیشن هرچی بخوان دارن 🥺🥺😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینستا رو پاک کن بنظرم خودت سعی و تلاش کن و قانع باش دیدن اینا فقط اعصابتو درگیر میکنه

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
اینستا رو پاک کن بنظرم خودت سعی و تلاش کن و قانع باش دیدن اینا فقط اعصابتو درگیر میکنه

قناعت خوبه 

ولی تلاش برای زندگی بهتر هم عالیه 

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
بله عزیزم من تقریبا یک ساله شروع کردم و تموم تلاش خودمو میکنم برای اینده ای بهتر 

من خودم دلم میخاد پستای فیلم کلیپ درامد داشته باشم میشه حتی فالورهم کم داشته باشم زیاد میشن

نه خودم فعالیت نکنم با پستای دیگه درامد داشته باشم نمیدونم دودلم؟

برا هرکاری باید انگیزه کافی داشته باشی نکه شروع کنی یهو اول کار بگی ن نمیتونم بیخیالش بشی همه چی با تلاش ب دست میاد 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
برا هرکاری باید انگیزه کافی داشته باشی نکه شروع کنی یهو اول کار بگی ن نمیتونم بیخیالش بشی همه چی با ...

حتی اگه فالور هم زیادنداشته باسم چی نمیتونم فالورجمع کنم

حتی اگه فالور هم زیادنداشته باسم چی نمیتونم فالورجمع کنم

میتونی 

همش زیر پستای اکسپلور کامنت بزار پیجایی ک در تراز پیج توان و همخونی دارن دنبال کن یادت باشه پیجایی ک فالور زیاد دارن اینجوری‌کم کم دیده میشی 

سعی کن اهنگایی ک ترند میشن رو باهاشون پست بسازی اینجوری ام زود دیده میشی

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …