2777
2789
عنوان

همسرم با دوستاش میره بیرون

446 بازدید | 16 پست

ما تو دوره عقدیم و قبل از عقذ خیلی زیاد با دوستاش بود

بعد عقد کمتر شده ولی باز هر سه روز یبار شبا ۳ ۴ ساعت میرن بیرون با هم 

من روزا همش درگیر کار و درسم و شبا با همیم

وقتی میگه امشب با دوستام قرار دارم انگار دنیا خراب میشه رو سرم. خیلی بهش وابستم و دوستش دارم

رفیق و کسیو ندارم باعاش وقت بگذرونم حتی وقتشم ندارم

نمیدونم چه عکس العملی باید نشون بدم:( از طرفی میگم حق داره با دوستاشم وقت بگذرونه از طرف دیگه میگم انقدر ینی دوسشون داره ک هر سه چار شب یبار باهاشون باشع:(

منم میگم گناه داره همش سرکار دلخوشیش همین بیرون رفتنه از طرفی میگم خب پ من چی 😥

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میگم گناه داره همش سرکار دلخوشیش همین بیرون رفتنه از طرفی میگم خب پ من چی 😥

منم خب کل روزو درگیر کار و درسم با این تفاوت که من همدمی جز اون ندارم کل آرامشمه

اصلا داغون میشم میفهمم ی شبو نیست 

نباید بزاری بره  خداروشکرخودت اهل رفیق بازی نیستی اونم نبایدباشه

اخه چیکار میتونم بکنم؟ اگه عصبی شم یا اصرار کنم و این چیزا اونم عصبی میشه و دعوامون میشه خب

دوسندارم قهر کنیم

منم خب کل روزو درگیر کار و درسم با این تفاوت که من همدمی جز اون ندارم کل آرامشمه اصلا داغون میشم می ...

منم دقیقا همینم 

چقد بد منم تنها همدممه و هیچ کسو ندارم بجز اون

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊

دوس چی چیه بابا

من متنفرم از دوست و رفیقای مردا

همسر خودمم گاهی با بچه های دانشگاه میره فوتسال در حد هفته ای یه بار و دو ساعت

اونم چون صبح میره من مشکلی ندارم

ولی بیرون رفتناشو تعطیل کرده دیگه

مناسب نیس واسه مرد گنده

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

منم دقیقا همینم  چقد بد منم تنها همدممه و هیچ کسو ندارم بجز اون

من خیلی ادم گوشه گیریم و تو خودمم همش

حالم خیلی بد میشه 

دوسدارم مثل بقیه دوست و رفیق داشته باشما

ولی مشغله هام باعث شد از همه دوستام دور بشم

دوس چی چیه بابا من متنفرم از دوست و رفیقای مردا همسر خودمم گاهی با بچه های دانشگاه میره فوتسال در ...

خب اخه نمیدونم چیکار باید بکنم

اگه اصرار کنم بهش دعوامون میشه و قهر میکنیم

من اصلا تحمل قهر ندارم

بدتر میشه اوضاع که 

بهش میگم بعضی اوقات گوش میکنه و نمیره ولی گاهی اوقات عصبی میشه از حرفام 

یا یک مشاور صحبت کنی بد نیست

بهت کمک میکنه به مرور شوهرتو رام خودت کنی قلقش دستت بیاد

من مامانم با بابام باز برعکس سر اینکه بابام خیلی مامانی بود هر پی مامانش میگفت جز چشم چیزی نمیگفت اختلاف داشت

با مشاوره صحبت کرد یک سری راهکار هایی داد که باعث شد ب مرور بابام جایی از خونه در کنار مامانم بودن ترجیح نده

ولی اگر ب رفیق بازی معتاده اون دیگه بحثش جداس

من خیلی ادم گوشه گیریم و تو خودمم همش حالم خیلی بد میشه  دوسدارم مثل بقیه دوست و رفیق داشته ب ...

اخ اخ دقیقاااااا چقد مث همیم دختر 

منم دقیقا همینم دوستامم دور شدن از من چون من درگیر کارم 

خب اخه نمیدونم چیکار باید بکنم اگه اصرار کنم بهش دعوامون میشه و قهر میکنیم من اصلا تحمل قهر ندارم ...

باید یه کار کنی مسالمت آمیز بی خیالشون بشه

وگرنه بعدا که ازدواج کنی داغون میشی از دست ددر رفتناش با رفیقاش و....

علی الخصوص رفیقای مردا آدمای سالمی هم نیستن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

اخ اخ دقیقاااااا چقد مث همیم دختر  منم دقیقا همینم دوستامم دور شدن از من چون من درگیر کارم&nbs ...

میفهممت که چقدر سخته

گاهی اوقات بی نهایت احساس تنهایی میکنم

خیلی سخته