2777
2789
عنوان

مراقبت پوستی

277 بازدید | 28 پست

کیا از محصولات مراقبت پوستی استفاده میکنن؟

به نظر من داشتن یه پوست سالم و بدون لک

خیلی بهتر از هفت رنگ کردنه صورت با لوازم آرایشیه

و به جای خریدن لوازم آرایش چند تا ماسک و صابون و ....بگیرید به نفع خودتونه

هر سوالی داشتین بگین تا جواب بدم

اگه خواستین بگین کانال ایتام رو هم بدم بهتون تا با محصولات ما آشنا بشین♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حلزون کوزارکس موجود دارید ؟

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
هرچقدرم به خودت برسی روتین پوستی داشته باشی بازم ارایش کردن یه چیز دیگس

تا به چی بگی آرایش کردن

من هیچ وقت کرم نمیزنم ولی ریمل و خط چشم و رژ میزنم

پس نیاز به یه پوست سالم دارم

پزشک عمومی

هرچقدرم به خودت برسی روتین پوستی داشته باشی بازم ارایش کردن یه چیز دیگس

کاملا درسته ولی آرایش کردن داریم تا آرایش کردن ، مثلا وقتی شما پوستت صاف باشه بدون لک ، یک رژ لب و خط چشم می‌کشی میری بیرون ، ولی وقتی پوست خوبی نداشته باشی مجبوری کلی کرم بزنی به صورتت تا لک و جوش هات رو بپوشونه♥️

تا به چی بگی آرایش کردن من هیچ وقت کرم نمیزنم ولی ریمل و خط چشم و رژ میزنم پس نیاز به یه پوست سالم ...

من خیلی به پوستم میرسم ولی بازم بدون ارایش و ارایشم خیلی خیلی فرق داره واقعا پوست خوب نعمته که ما ژنتیکی نداشتیم هرچیم تلاش کردم اوک نشده  

کاملا درسته ولی آرایش کردن داریم تا آرایش کردن ، مثلا وقتی شما پوستت صاف باشه بدون لک ، یک رژ لب و خ ...

اره من کلی تیرگی زیر چشم دارم یا جای لک جوش هی درمان میکنم ولی فایده نداره باز دوباره جوش میزنه و ردش میمونه ولی پوست صافو خوب نعمتیه واقعا

بده کانالتو

لوازم آرایشی و بهداشتی گندم

این آیدیم : @gan_domm

من خودم از این محصولات زیاد استفاده کردم برای همین تصمیم گرفتم  نمایندگی این محصولات رو داشته باشم تازه امروز کانال زدم برای همین کانالم زیاد عضو نداره یک موقعی فکرنکنی کلاه بردارم♥️😂

هر سوالی داشتی راجب محصولات میتونی بهم پیام بدی

من خیلی به پوستم میرسم ولی بازم بدون ارایش و ارایشم خیلی خیلی فرق داره واقعا پوست خوب نعمته که ما ژن ...

برا منم فرق داره چون منافذ باز و جای جوش دارم البته تحت درمانم

ولی کلا از کرم بدم میاد

پزشک عمومی