2821
2789
عنوان

*مشکلات زندگی*

386 بازدید | 16 پست

از نظر دینی چرا رنج و درد خلق شده است؟ حتي خدا دوستانش را دچار رنج ها و دردها مي نمايد، بلكه به تعبيري دوستان خدا بيش تر از رنج ها و دردهاي دنيا برخوردارند.

عقل و دین در پاسخ به این پرسش می گوید :این امر لازمه هدف اصلی آفرینش انسان و زندگی او در دنیاست . به عبارت روشن تر خداوند زندگی انسان را توأم با رنج و مشقت قرار داد تا وی را تربیت کند و استعدادهایش را شکوفا نماید.

ناملایمات برای انسان جنبه سازندگی دارند. بسیاری از کمالات و رشدها است که جز در روبرو شدن با سختی ها و گرفتاری ها ، جز در نتیجه برخوردها، جز در میدان مبارزه و پنجه نرم کردن با حوادث به دست نمی آید.سختی ها در زندگی بشر تنها گوهر واقعی انسان را آشکار نمی کند، بلکه به گوهر وی تکامل می بخشد. بلاها و سختی ها اثر کیمیایی دارند و سازنده اند. از موجودی، موجود دیگر ؛ از ضعیف ، قوی ؛ از پست، عالی؛ از خام، پخته به وجود می آورند.

همچنین خداوند به وسیله حوادث، انسان ها را امتحان می کند. قرآن می فرماید: "قطعاً همه شما را با چیزی از ترس و گرسنگی و زیان مالی و جانی، و کمبود میوه ها آزمایش می کنیم و بشارت ده استقامت کنندگان را".(۱)

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

به نظر خودم

به این نتیجه رسیدم 

که خدا برای امتحان هر آدم و بالا بردن ظرفیتش یک چیزی که میدونه تحملشا نداره

در مسیرزندگیش قرار میده 

مطالب و مشکلاتی که تو نی نی سایت خوندم از بچه ها جمع بندی کردم

(خیانت،بچه دار نشدن،دعوا با همسر،عشقهای یک طرفه ،حرفهای وکارهای ازار دهنده ی خانواده خود و شوهروهمکاران یااطرافیان،طلاق،دروغ،تهمت،افسردگی و قبول نشدن درکنکور وبچه ناقص العضو یا بیمارو خیلی مسایل دیگر)حالا یا اون طرف راه حلشا پیدا میکنه و مسله امتحان الهی را حل میکنه وهم خودش نجات پیدا میکنه هم نمره قبولی را میگیره یا انقد خودشا به درو دیوار میزنه تا زخم وزار بشه 

و بعداز زخم و زار شدن هم وآسیب به خودش و بقیه شروع به گله و شکایت به خدا میکنه

مثل این میمونه که معلمت یک کتاب داده بخونی 

بعد برگه امتحان گذاشته روبه روت بدون خوندن روز امتحان قبل از دادن برگه شروع ب التماس کنی وبعداز دادن برگه سفید ب معلم بری تو حیاط مدرسه و شروع به زدن خودت و آسیب ب بقیه بشی تهشم مث افسرده ها ی گوشه بشینی خوب عزیز من دست از تنبلی بردار کتاب را بخون و خودتا راحت کن ی عمر

خداوند قرآن را فرستاد حتی اهل بیت تاتوهدایت بشی اما تو غفلت کردی غفلتتتتتتت......

درضمن خدا میدونه شایدتو ظرفیت و تحملشا نداری و شکسته میشی وشاید تا اخر عمرت درگیر بشی 

اما راه حل هست راه حل قرنها پیش از به دنیا آمدن توآمد برای 

تویی که درگیر مشکلات یا حتی فرار از مشکلاتی

یا افسرده دلی وبی حس به تموم زندگیت  

قرنها پیش حضرت محمد فرمود دو چیز را در بین امتم به امانت میگذارم قرآن و اهل بیت 

که ما چه امانت دارهای بی وفاو غافلی بودیم...

غفلت کردیم و مشکلات مثل غولهای بی سرو دم پیداشون شد 

عفلت کردیم و از هر راهی وارد شدن و خیلیهامون گفتیم ما که بارها خوندیم 

ما که بارها خدا راصدا زدم و نشنید 

هزاران تاپیک خوندم که بعداز گفتن مشکلاتتون گفتید خدا صدای ما را نمیشنوه

مادری را تصور کنید که در بیمارستان نشسته و ناله فرزندش از درد و فشار معالجه پزشک را می شنود یا بعد از عمل ،فرياد جان سوز فرزندش برای خوردن آب را می شنود. اما توجهی به این امر نمی کند ؛ یا این که رنج و فشار کودک خردسال خود از مصرف یک داروی بسيار تلخ و تهوع آور را می بیند اما بر ادامه مصرف دارو اصرار می ورزد و به ناله ها و التماس های کودک خود اهمیتی نمی دهد .

نکته شما مانند همین موارد و مثال های ماست که بدون اندک تامل و توجهی مطرح کرده اید ،در حالی که چه بسا این نوع رفتار خداوند ،عین مهربانی و لطف او در حق بندگان باشد . در سوال شما چند نکته متفاوت مطرح شده ؛ این که خدا نشسته و رنج و غم بندگان خود را می بیند ؛ این که خداوند در قبال این امر کاری نمی کند؛ این که نتیجه این نوع رفتار ، خارج شدن خداوند از خدایی است ؛ هر یک از این ادعاها نیازمند توضیح مفصلی است اما اجازه بدهید از انتها آغاز کنیم :

اولا خدایی خداوند حقیقتی نیست که با لطف و محبت او در حق بندگان ثابت شده باشد تا بر فرض و بر اساس بی توجهی و بی محبتی احتمالی او از بین رفته باشد؛ در حقیقت خدایی مسئولیتی اعتباری و مجازی همانند مقامات دنیایی نیست که به موجودی داده شود و بعدها مثلا عدم کفایت او را به تصویب رساند و در نتیجه بتوان این مقام را از او سلب کرده به دیگری سپرد .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جناب ناصر خسرو انداخت که گفته است :

نکوهش مکن چرخ نیلوفری را ** برون کن ز سر باد و خیره‌سری را

بری دان از افعال چرخ برین را ** نشاید ز دانا نکوهش بری را

همی تا کند پیشه، عادت همی کن ** جهان مر جفا را، تو مر صابری را

هم امروز از پشت بارت بیفگن ** میفگن به فردا مر این داوری را

چو تو خود کنی اختر خویش را بد ** مدار از فلک چشم نیک اختری را

خیلی ازخدادورشدم نمیدونم افسردگیه یا قراره ازادمای بداخرالزمان باشم

اولین قدم از خودگذشتیه 

باید قبل از شهادت عین شهید زندگی کرد 

به کسی میگویند شهید که از خودمیگذره 

فداکاری میکند و به فکر مردمه و از جان شیرین خود میگذره من در افکار خود مرتب به کمک به مردم فکر میکردم شاید آن موقعه توانایی نداشتم اما همش فکر میکردم به دیگران کمک کردم مثلا بقیه ازم پول قرض میخاستن یا از بی پول و بدبختی ها شون میگفتن ب جای غصه خوردن در افکار و رویاهای خودم فکر میکردم بهش کمک میکنم و انگار زنده میشدم جان میگرفتم بعدها وضع مالیم که بهتر شدبه رویاهای خودم جان واقعی دادم 

و از کمک ب بقیه و قرض دادن و دست گرفتن چه مالی چه غیر مالی  دریغ نکردم متاسفانه مدتی هست چون قسط خانه که خریداری کردم دیگه نتونستم 

ولی بازم هم رویاهاش را دارم و خوب فقط از لحاظ مالی نیس الان متاسفانه غول وحشی وموذی  به نام افسردگی هست دیده ام که بعضیها همه چی دارن اما افسرده دلن سعی کردم به حرف دلشون گوش بدهم و البته قبل از اون فعلا سطح مطالعات خود را سعی کردم بالا ببرم 

آره ازخودگذشتگی رودرس میگی.ولی افسرده وعصبی هم هستم اینه که کارم میلنگه

باید پیش متخصص روان بری و پیشنهاد من اینکه یک شغلی را یاد بگیری و انجام بدی حالا چه تو خونه چه بیرون من یادمه یه مدت کارهای مجسمه سازی انجام میدادم و وقتی آشنایان میدیدن خوششون میامد و من هدیه میکردم بهشون 

و خیلی خوشحال میشدن حالا سالهاگذشته و اون مجسمه های دیواری و رو میزی از منا هنوزم دارن و یادش میکنن گاهی با یک کار کوچیک میشه روح آدمها را زنده کرد

اون کاری که برای دیگران انجام میدی دراقع برای خودت هزاران برابرش را انجام دادی 

همان گونه که یک قدم خیر برای رضای خدا برداری 

خدا هزاران قدم به سمت تو برمیداره 

شخصی به من گفت این جزو اسرار الهی هست 

که کمک به بقیه و خوب خاستن برای بقیه راه گشای توست 

گرچه همه فکر میکنن باید کار بزرگی انجام بدهند اما من دیده ام شخصی به شدت افسرده اوایل  نان خشک و ی مقدار استخوان باقیمانده غذای خود داخل پلاستیک توکیفش  گذاشته تا اگر سگ یا گربه ای یا اگر نبود نان را ریز و در محلی برای پرندگان  بهشون بدهدیامقداری پول به نانوای محل میداد میگفت نان را به نیازمندان بدهدیاانقد مطالب جالب علمی بلد بود ولی همیشه این مطالب درانحصار علم خودش بود الان هر جا که برود از هر مطلب یا چیزی که ب درد مردم بخورد بازگو میکند 

میگفت روح مرده من باید کم کم زنده شود الان یک زن با نشاط و با انرژی هست

اینو ذخیره کردم تابیشتر در موردش تحقیق کنم . میدونم که هیچ چیز در این دنیا تصادفی نیست .

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)