2777
2789
عنوان

دلیل جدایی

197 بازدید | 13 پست

سلام 

همسر من وابسته ب خونوادش بوده ی مدت خوب شد اما یهو کلا همچی عوض شد و بدتر از قبل شد،باورکنین نمیدونم چی شد فقط چند روز خونه مادرش بودیم(چون راه دوریم اومده بودیم دیدنشون و ب اصرار همسرم چندی روز موندیم)بعد یهو همچی عوض شد،حتی شوهرم الان پرخاش میکنه و ب من کلا بی محلی میکنه.ی روز میگا دوستت دارم دو هفته بعدش میگه ازت متنفرم،الانم منو گذاشته خونه پدرم خودش رفته خونه مادرشه(خونه مشترکمون ی استان دیگه اس خونواده هامون ی استان دیگه ان)،

اوایل همسرم وابسته بود و دوس داشت تنهایی پیش مادرش باشه ولی وقتی رفتیم مشاوره خوب شده بود بعد یک سال و نیم دوباره بدتر از قبل شد،الان خونوادم میگن جدا شو،ولی من دوسش دارم،بنظرتون چیکار کنم بهتره؟

من الان دوماهه بخاطر شوهرم سکوت کردم،قبلا مشاوره رفتم و ...

نمیتونید مجددبرید مشاوره

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیتونید مجددبرید مشاوره

دوماهه ک کلا عوض شده شوهرم انگار،باورتون میشه اصلا نگام نمیکنه!این ک خودشو میکشت برام اصلا نگامم نمیکنه،میگه من حوصله مشاوره ندارم

شما حداقل میتونی تهدیدش کنی که نمیخوای این زندگی و ادامه بدی اینجوری متوجه میشی حفظ این رابطه چقدر ب ...

میگه برو برام مهم نیست،اصلا این دوماهه شده مثل یک ادم افسرده حاد،همش میگه میخام همینجور باشم تا بمیرم،خدازودتر منو بکشه

دوماهه ک کلا عوض شده شوهرم انگار،باورتون میشه اصلا نگام نمیکنه!این ک خودشو میکشت برام اصلا نگامم نمی ...

چیز خورش که نکردن

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
میگه برو برام مهم نیست،اصلا این دوماهه شده مثل یک ادم افسرده حاد،همش میگه میخام همینجور باشم تا بمیر ...

من نمیتونم برای شما نسخه بپیچم

من تو جریان زندگی شما نبستم

اما من بودم تا بچه نداشتم یه فکر اساسی  برای زندگیم میکردم

همه آدمها تحت تاثیر پدرمادرشون قرار میگیرن

اما تا حدی

حد همسرتون  یه کم زیاده

نمیدونم بخدا البته همسر من 4 ماه ریتالین و سرترالین و کلونازپام مصرف کرد بعد یهو خودش ولش کرد ...

اره کاش سرخود ول نمیکرد