2777
2789
عنوان

شوهری ‌که.......

219 بازدید | 17 پست

تلاشش رو در حد توان برای زندگی بکنه

بگه خونه خریدم میزنم به نامت به خانمش

ولی اصلا توجه و محبت نکنه

بنظر شما چجوریه؟

دوستم مونده میگه واقعا نمی‌فهمم همسرم دوستم داره یانه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیچاره خیلی تو زندگی سختی کشیده

و آدم مهرطلبیه

ولی شوهرش دریغ از یه محبت یا توجه

افسرده است و حال بدی داره

از بس رفته سمت شوهرش و اون بیخیال تر شده

نظر شما چیه؟ چکار کنه

این مدل شوهرااینجورین که حتی نون خریدنشون هم معنیش دوس داشتنه ..زبونی بلدنیستن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
دقیقا همینه  ولی این بیچاره اذیت میشه

اذیت شدن هم داره حقیقتا ..چون واقعاخانومااحتیاج دارن بشنون ...کاش آقایون درک کنن ..ولی خب چه میشه کرد ..دوستتون مبتونه خودش یادبده به همسرش ولی خب راهش سخته یکم واحتیاج به مداومت وصبوری وسیاست داره

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
خب این خیلی سخته انگار یجورایی کمبود محبت داره از بچگی همه جوره به شوهرش گفته و فهمونده که محبتش ب ...

خوب به این چیزا باید تونامزدی دقت میکرد حالا دیگه باید کم و زیاد همو بپذیرن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بیچاره خیلی تو زندگی سختی کشیده و آدم مهرطلبیه ولی شوهرش دریغ از یه محبت یا توجه افسرده است و حال ...

محبت  خانه ای که به نامش کرده برگردونه .درست میشه‌....

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

اذیت شدن هم داره حقیقتا ..چون واقعاخانومااحتیاج دارن بشنون ...کاش آقایون درک کنن ..ولی خب چه میشه کر ...

میگه‌همه کاری کردم همه جوره

خواستم یادش بدم 

ولی هروقت محبت هم میکنم دورتر میشه ازم

محبت بعضی از مردا اینطوریه بابام تا حالا بهم نگفته دوست دارم اما هر وقت بگم فلان کار رو بکن میکنه ت ...

دقیقا اینم همین مدلیه ولی زنو شوهری با پدر مادر فرق داره بهرحال