2777
2789
عنوان

ماینوکسیدیل

| مشاهده متن کامل بحث + 30272 بازدید | 246 پست
سلام ممنون گلم  فقط اینکه چند بار در هفته اینکار رو انجام بدم ؟  وبعد چه مدت اثر میکنه ؟

خواهش می کنم عزیزم 

هر دفعه قبل حمام 

باعث میشه مو کمتر بریزه و من خودم احساس می کنم ریزه موهام بیشتر شده

خود چربی مو هم باعث افزایش ریزش مو میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مممنونم عزیزم ❤ فقط یه سوال شما تنبلی داشتید ؟ واقعا بنظرتون به ازدواج ربط داره؟ اگه داشت که&nb ...

نه تنبلی نداشتم،من ریزشم گرید دو رسیده بود قشنگ با باز کردن فرق سر بهم نشون داد دکتر ریزش الکی نبود فرقم یکم باز شده بود بعد یکی دو سالی که استفاده کردم خیلی بهتر شد الان ۴ یا ۵. ساله استفاده نکردم دوبار بارداری داشتم ۴ ساله حدودا دارم شیر میدم طبیعیه یکم به حالت قبل برگرده البته هنوزم مثل اون موقع فرقم باز نشده میخوام پیشگیری کنم،ای عکسم که میفرستم و بخون پیج بک دارو خونس

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 

سلام محلولشو نگیر عوارضش زیاده مثل چرب شدن مو و زخم شدن سر.بگرد فوم شو بخر زودتر جذب میشه و بعد از برخورد به کف سر سریع ذوب میشه.اثرش تا وقتی استفاده کنی عالیه بهترین دارو واسه ریزش مو هستش