2777
2789
عنوان

ماینوکسیدیل

| مشاهده متن کامل بحث + 30277 بازدید | 246 پست
منظورتون اینه اگه این اتفاق واسه یه خانم متاهل بیوفته همش باید نگران باشه که همسرش زده نشه ؟

من نمیگم. خودشون مضطرب میشن.

چون دیدم مضطرب میشن اینو گفتم. 

گفتم اگه مجردی این دغدغه رو هم دیگه نداری. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کنه  مادرم خیلی عذاب میکشه😔

خب لابد خودتون پیشش ابراز نگرانی میکنید. 

همیشه به خودم میگم حالا اینهمه آدم پرمو کجارو فتح کردن؟

متوجه هستم آدم واسه دل خودش میخواد یه چیزایی رو.

ولی تمرکزتون رو از این موضوع بگیرید بهتره.

خب لابد خودتون پیشش ابراز نگرانی میکنید.   همیشه به خودم میگم حالا اینهمه آدم پرمو ...

نمیشه با گذشت زمان ممکنه بدتر بشه 

خودمم خیلی مضطربم 

مادرمم نمیدونم چطور بگم رو حساسه خیلی دوستم داره میگه بچه خوبی بودی و هستی برام مایه افتخارمی چطور بیان کنم نمیدونم

من حدود ۸ سال پیش استفاده میکردم دکترم نوشته بود با دوز پایینش شروع کردم کم کم بعد یکسال دوز بالاش و شروع کرد البته اون موقع خارجیش بود یه چیزی تو داروخونه قاطی میکردن میدادن گرونم بود نسبتا یه شامپو خارجی هم میداد اسمشو یادم نیست ،من که خیلی راضی بودم بعد سه سال دیگه مشکلی نداشتم اما بازم استفاده میکردم با اینکه ازدواج کرده بودم ،بعدذبرای بارداری دوزش و کم کردم و قطعش کردم الان ۵ ساله که استفاده نکردم و دو بار باردار شدم از موهام راضیم تازگی احساس میکنم جلو سرم داره خالی میشه یکم بچمو از شیر بگیرم باز شروع میکنم استفاده شو ،اینم بگم دکترم همیشه میگفت ازدواج کن خوب میشی ،استدلالم اینه که کسایی که دیر ازدواج میکنن هورموناشون بهم میریزه هورمون مردونه تو بدنشون زیاد میشه که این مدل ریزش موی مردانه پیدا میکنن ،راستی اینو بگم که اسپیرو نولاکتون هم یه دوره برام تجویز کرده بود ،یه نکته دیگه بگم اینکه یکی از اقوام پزشک متخصص هست که مجرده این اواخر ریزش مو داشت میگفت الان ماینوکسیدیل ایرانی فقط هست که میگن خیلی بهتر از نمونه های خارجیشه اونم مصرف میکرد،ببخشید که طولانی شد چون خودم یه زمانی حالم خیلی بد بود و حس شمارو داشتم تجربمو برات نوشتم .

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 
من حدود ۸ سال پیش استفاده میکردم دکترم نوشته بود با دوز پایینش شروع کردم کم کم بعد یکسال دوز بالاش و ...

مممنونم عزیزم ❤

فقط یه سوال شما تنبلی داشتید ؟

واقعا بنظرتون به ازدواج ربط داره؟ اگه داشت که  الان شما نیاز نبود استفاده بکنید 🤔

ب درک 

ماینکسیدل رو همیشه باید استفاده کنی هروقت قطع کنی اون مویی هم که دراومده میریزه

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی