2777
2789
عنوان

نفقه

351 بازدید | 15 پست

به درخواست............. وضرورت جلب نظر كارشناس درجھت تشخیص واقعیت و حقیقت

امر و فني و تخصصي بودن موضوع مورد اختلاف دادگاه /دادسرا با اجازه حاصله از مقررات ماده 257 قانون آيین دادرسي

دادگاه ھاي عمومي و انقلاب در امور مدني قرار كارشناسي را صادر و اعلام مي نمايد تا كارشناس منتخب ضمن

مطالعه پرونده در صورت لزوم اخذ توضیح از طرفین دعوي و نظريه كتبي ومستدل خويش را در مورد تعیین نفقه (به

صورت مكانیزه از طريق سامانه خودكاربري و يا دفاتر خدمات الكترونیك قضايي) ظرف 15 روز از تاريخ ابلاغ

به كارشناس به اين دادگاه/دادسرا تسلیم نمايد. به منظور تعیین كارشناس با انجام قرعه در بین كارشناسان رسمي

صلاحیت دار آقاي/خانم مريم سلیماني

و با حق الزحمه مبلغ 8000000 ریال كه پرداخت آن به عھده شخص ذي سمت مي باشد انتخاب گرديد، مقرر مي

دارد به نامبرده ابلاغ شود ظرف يك ھفته از تاريخ ابلاغ اخطاريه نسبت به ايداع دستمزد كارشناس منتخب اقدام نمايد.

دفتر پرونده مقید به وقت احتیاطي و اخطار پرداخت حق الزحمه كارشناسي با قید نتیجه عدم اقدام صادر گردد، در

صورت پرداخت حق الزحمه در مھلت مقرر از كارشناس/ھیئت كارشناسي دعوت در غیراينصورت پرونده به نظر برسد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه 

کارشناس برا نفقه تعیین کردن شوهرت گفته شما گرفتی تا الان 

دلیل و مدرک ببر برا کارشناس  ببینه 

شاهد و ...

۸۰۰ تومن هم بده 

برو بگو ندارم کلا صفر صفرم داشتم که نفقه نمیخواستم برو شعبه همون دادگاه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

حتی نفقمون کمه منو بچه ۱ملیون ۸۰۰

ببین ایشون اعتراض داره که من ندارم و این دروغ میگه و فلان شما هم باید مدرک ببری اونجا که منم ندارم خرج بچم زیاده دادخواست نفقه بچتو گفتم بده...این نفقه زنی هستش که سر خونه زندگیش رفته

ببین ایشون اعتراض داره که من ندارم و این دروغ میگه و فلان شما هم باید مدرک ببری اونجا که منم ندارم خ ...

چطور یعنی سر خونه زندگی رفته میشه یکم توضیح بدین

درخواست تعیین کارشناس دادن برا تعیین میزان نفقه. ۸۰۰ تومنم دستمزد کارشناسه ک باید بدی شما

دادم ولی به اسم یه کارشناس دیگه پول زدم بعدش این کارشناسو برام گزاشتن

چطور یعنی سر خونه زندگی رفته میشه یکم توضیح بدین

عزیزم یعنی عروسی کردی زیر یه سقف زندگی کردی باهاش...بعدم برای این میگن هر دو بیاین که ایشون هم راضی باشه از این نفقه...قانونه کسی که با شوهرش زندگی میکنه برای اینکه مبلغ نفقه رو بگیره باید شوهرشم قبول کنه