2777
2789
عنوان

دلبری برای نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2660 بازدید | 75 پست

نم بقیه مردا اینجورین یا نه ولی ر ل من بش میگفتم آقایییییییممم خر ذوووق میشداااا🤣🤣اینجوریم چت کن خوششون میاد مثلا سلام و اینجوری ننویس اینجوری بنویسش سلااااممممممممم نم چر ولی اینجوری حس میکنی خیلی خوشحالی و.... 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نم بقیه مردا اینجورین یا نه ولی ر ل من بش میگفتم آقایییییییممم خر ذوووق میشداااا🤣🤣اینجوریم چت کن خ ...

منم اینجورییی باش چت میکنم بعد گاهیی اوقات ک بیحالم میگه چرااا بیحالی 😐همون قبلی و میخام

با لباس تنگ عکس بفرسته  راهشون دور... فکرعواقبشو کردید!!!😐

خب خود پسره گفته منو تشنه کن

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

منم اینجورییی باش چت میکنم بعد گاهیی اوقات ک بیحالم میگه چرااا بیحالی 😐همون قبلی و میخام

بیحال نباش اصن وقتی باش چت میکنی بدشون میاد

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

تازگی یاد گرفتم وقتی میره سرکار تو ایتایی جایی پیام عاشقانه میزارم بعدش بخونه پیامک عاشقانه عزیزم ...

اینکارم کردمممم 😂😂😂😂دیه خیلی شورشو در اوردم

زیاد شیطون باشی دلشو میزنه حد وسط همچی داشته باش اونی ک دوستت داشته باشه نیاز نیس تشنه ات شه توی رابطه همچی حد وسطش قشنگه ن زیاد لوس باش ن زیاد پیگیر باش م زیاد کم حرف باش بعد ازدواج وابستگی ب وجود میادجوری ک نمیتونین از هم دور بمونین مث الان من شوهرم اول مث شما بودیم اما الان ی روز نمیتونیم ازهم دور باشیپ بچه دوساله هم دارم 💜امید وارم خوشبخت عاقبت بخیرشی

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖
سلام  بنظرم ی دوره آموزشی ببین ولی خب رابطتون چقد باهم صمیمیه؟ ک بدونیم چطور راهنماییتون کنی ...

رابطمون صمیمیه ابراز علاقه داریم اما گاهی خسته میشم زیاد ابراز علاقه کنم ‌.مثلا وقتی ابراز علاقه میکنه نمیدونم باید چی جوابشو بدم 🤕