2777
2789

زیاد رفتم ولی نه طولانی مدت .خیلی خوش میگذره

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كجاهاشو رفتيد برا گردش؟ يكم بيشترتوضيح بده😍

ما رامسر خونه داریم اون جا رفتیم خوش میگذره ولی چون ماشین نیست و خوب شمال باید ماشین باشه کاری نمیشه کرد زیاد ساحل میریم و اینا ولی خوب اینکه شبا باهمیم فیلم میبینیم ایناش خوبه

كجازها رفتيد و چيكارا كرديد كه بيشتر خوش گذشته؟ يكم توضيح بده لطفا

شمال فقط 😐 اکثر سفرای مجردیم البته با شوهر الانم بود .

ولی با دخترا و دوستای خانوادگی هم رفتیم ، ویلا اجاره کردیم و زدیم رقصیدیم همین .با دخترا خیلی کیف میده 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

با اتوبوس يا ماشين؟

با دوستای خانوادگی که خانم بودن با اتوبوس،  چندبارم با ماشین شخصی .

چه خوب♥️😍

😍😍

هم تنها، هم با دوستانم زیاد سفر رفتم

هم داخل و هم خارج از کشور

اگر قبل از سفر برنامه ریزی درستی داشته باشید و شناخت نسبی از جایی که می رید و جانب احتیاط رو هم رعایت کنید حتما سفر خوبی میشه و به تجربه ش می ارزه