2777
2789

این غرا بر وقتیه که حوصله و وقت اشپزی نداری

بر این غذا از قبل لوبیاهارو خیس کرده و‌پخته تو فریزر داشته باشید

بعد اونو قاطی برنج کنید البته روغن زیاد بریزید و بزارید بپزه

بر روشم هر چی دوست دارید بریزید ما نیمرو میریزیم با ماست خیار خیلییییی خوشمزه میشه🥺❤️

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من لوبیا قرمز پخته فریز میکنم

بعضی شبا که حوصله آشپزی ندارم کنار سالاد میزارم میخورم

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

لوبیای قرمه سبزیو بپزید بعد با شوید و زعفرون قاطی پلو کنید بزارید دم 😋تیکه های مرغ هم میشه قاطیش کرد

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

با چشم بلبلی بهتر نمیشه؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...