2777
2789
عنوان

جوان خلافکار و شیطان 😰

91 بازدید | 3 پست

میگن جوانی بود بشدت خلافکار و دیگه کاری نبود ک انجام نداده باشه از قتل و سرقت و تجاوز و دزدی و غیره 

یک روز ب خودش میگه کاش شیطون رو ببینم بهش بگم من از تو خلافترم و همه کاری کردم. دیگه تو چکار کردی من انجام ندادم. 

بعد خلاصه شیطان ب شکل پیرمردی میاد و میگه بیا قرار بذاریم تو این تایم هر کسی چقدر کار میتونه کنه. 

خلاصه جوونه میره و کلی خلاف میکنه بعد می بینه شیطون ظاهرا کار خاصی نمیکنه فقط به یه پارک رفت و آمدی میکنه. 

خلاصه مدت ب سر میرسه و میان حساب و کتاب.جوونه شرح کاراشو میگه بعد میگه تو چی من ندیدم کار خاصی کنی ..گفت ک من تو این مدت یک زن و مرد نامحرم رو ب هم رسوندم. 

همین ک یکی مثل تو به عمل بیارم خودش یعنی موفق شدم و همه کاری کردم!

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان