2777
2789
عنوان

کهیر

73 بازدید | 5 پست

دوستان من چندین ساله کهیر میزنم

انتی هیستامین

فکیوفنادین

سیتریزین

بتامتازون

همه چی خوردم ولی همچنان هست،یعنی اگر قرص نخورم همش کهیر میرنم خسته شدم

کسی میدونه چکار کنم؟؟

عزیزم این میشه کهیر مزمن ایدیوپاتیک یعنی بدون هیچ علت شناخته شده ای کهیر میزنی جای نگرانی نیست فقط همین اذیت شدنه از دست خارشه دیگگگ باهاش کنار بیا چاره چیه به نظر من ذهنتو آروم کن و خیلی بهش فکر نکن خودتو درگیر چیزای دیگه کن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی واقعا سعی میکنم  ولی حسش واقعا ادمو اذیت میکنه مثلا صبح بیدار میشی  هی میبینی دس ...

اره میدونم چی میگی ولی خود منم با همین وضعیت هر روز چشمامو باز میکنم خداروشکر میکنم که میتونم از جام بلند شم و خیلی راحت کارامو انجام بدم 😍 نیمه پر لیوانو ببین خواهر من اینم چیزیه که بهش دچار شدیم دیگ کمدنیستن آدمایی که سال ها کهیر میزنن باید باهاش مدارا کرد 

میدونی واقعا سعی میکنم  ولی حسش واقعا ادمو اذیت میکنه مثلا صبح بیدار میشی  هی میبینی دس ...

سلام عزیزم منم دستام خیلی خارش داشت دکتر رفتم برام آزمایش نوشت و یه دارو که تزریقی هستش باید اتزریق انجام بدم می‌خوام از دکتر دیگه هم مشاور بگیرم بعد برم تزریق رو انجام بدم شما هم حتما پیگیر باش دکتر گفت اگه دارو رو خودسر و تا مرتب خورده بشه ممکنه اوضاع رو بدتر کنه و اصلا درمان نشه پس حتما پیگیر باشید 

منم ۹ ساله همین مسکل رو دارم همیم داروهای شمارو می‌خورم  ولی درمان نداره گاهی وقتا له سکل عجیبی عود میکنه من خیلی عذاب و استرس کشیدم تو زندگیم  دلیلش همینه . راستش دیگه خسته شدم از خوردن دارو  معده ام  داغون شده پوستم داغون شده تو ۲۵ سالگی  پیرم انقدر استرس اینده رو دارم