kelodi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 1349 عنوان طبیعیه؟؟؟ 55 بازدید | 4 پست همه بم میگن لاغری ولی خود دکتر و خیلی از برنامه هایی که تو گوشی هس واسه طبیعی یا ... بودن وزن میگن خوبه وزنمحالا شما چی میگین؟۱۳ سالمه۴۰ وزنمه شایدم یکی دو کیلو زیاد شده باشه خیلی وقته ۴۰ بودم۱۵۶ اینام تقریبا قدمهنظر شما چیه؟🤦🏻♀️ چیزی که خیلی باورش دارم اینه که: هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 1402/09/16 | 13:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kelodi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 1349 حالا با این اطلاعات چطوره تقریبا خوبه یا ن؟ چیزی که خیلی باورش دارم اینه که: هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت
bita_reza عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 18066 نظرم اینه با ۱۳ سال سن جات اینجا نیست واقعا من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
kelodi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 1349 نظرم اینه با ۱۳ سال سن جات اینجا نیست واقعا عزیزم من با گوشی مامانم یعنی این گوشی که مال اونه میام اینجا و خودشم خبر داره رسیدگیم میکنه و کار دیگه ای هم نمیکنم که جام اینجا نباشه:)و این برام سوال بود گفتم از اینجا میتونم بپرسم واس همین چیزی که خیلی باورش دارم اینه که: هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت