2777
2789
عنوان

اقایون نیان

234 بازدید | 12 پست

شوهرم مث خروسه حالم از رابطه باهاش بهم میخوره اذیتم میکنه موقش با درده سه ماهه زایمان کردم اوتشب از شدت درد نمیتونستم پا شم تا خود صب گریه کردمدبعد دید درد دارم بچرو انداخت بغلم رفت خدابید 

میتونم شکایت کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو وحشی نباش تازه زایمان کردم حالا باملایمت ببین بازم اذیت میشی؟

اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

بهش گفتم مث گاوه اصلا درک نداره فقط میخواد کارش و کنه

خدایا جمالتو شکر.شوهرمنم باید بزور بگم بیا تا بچه دار شیم.شوهرشماهم ک اونجور....من اقدامم ولی توهفته ی بار میشه اونقد دلم پره بابا من بچه میخام اه

اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

خدایا جمالتو شکر.شوهرمنم باید بزور بگم بیا تا بچه دار شیم.شوهرشماهم ک اونجور....من اقدامم ولی توهفته ...

خدا بهت بده عزیزم❤💋

شوهر من هفته ای یه باره اونم من از ترس نمیدونم چیکار کنم برو خدارو شکر کن 

خدا بهت بده عزیزم❤💋 شوهر من هفته ای یه باره اونم من از ترس نمیدونم چیکار کنم برو خدارو شکر کن  ...

خیلی ممنون..الهی عزیزم اون ی هفته رو هم تحمل میکنه ها بخاطرت معلومه گرمه ولی بازم تحمل میکنه دیگ طاقت نمیاره.ولی شوهر من تا من نگم فک کنم ی ماه هم نشه عین خیتلش نیس از بس حواسش فقط ب کار کردنه و میگ باید قرضامونوبدیم منم این وسط بچه میخام☹️