2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

برای من لرزش شدیده اصلا رو پام نمیتونم وایسم . دارو چی مصرف میکنید شما؟

پاهام سیت میشن و غش میکنم 

کلا با مدتی انگاری مغزم قفل میکنه و مجبورم فقط دراز بکشم

دارویی مصرف نمیکنم

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

من ضعف عصاب شدید دارم و اینجور مواقع لرزش پا دارم و تپش قلب و انگشتای دستامو خیلی فشار میدم یا لرزش شدید دست میگیرم و در اتمام میگرن عصبیم شروع میشه 

لیاقت رو نمیشه تزریق کرد، ذات رو نمیشه تغییر داد، چشم رو نمیشه پاک کرد، دل رو نمیشه صاف کرد، انسانيت رو نمیشه یاد داد، خیلی چیزها شدنی نیست، رها کن و برو🌈

من ضعف عصاب شدید دارم و اینجور مواقع لرزش پا دارم و تپش قلب و انگشتای دستامو خیلی فشار میدم یا لرزش ...

سلام . شما همیشه همینطور هستید؟ چون اعصاب منم خیلی ضعیف شده دارو ام میخورم اما از این لرز خیلی میترسم 

سلام . شما همیشه همینطور هستید؟ چون اعصاب منم خیلی ضعیف شده دارو ام میخورم اما از این لرز خیلی میترس ...

تقریبا یه روز درمیون از ۱۸ سالگیم تا الا ک۲۳ سالمه همینجوریم تو استرس و تنش و دعوا بدتر میشم داروهم نمیخاسم مصرف کنم ولی جدیدا ک رفتم دکتر ب اجبار اونم برای میگرن عصبیم دارو داد درکل ارومم میکنه ولی گف تو خطر ابتلا به ام اس هسم اگ همینجوری ادامه پیدا بکنه 

حتما پیش دکتر برو و پیگیر باش و تحت نظر باش و سعی کن از تنش و اضطراب دور باشی و ورزش و یوگا انجام بده  

لیاقت رو نمیشه تزریق کرد، ذات رو نمیشه تغییر داد، چشم رو نمیشه پاک کرد، دل رو نمیشه صاف کرد، انسانيت رو نمیشه یاد داد، خیلی چیزها شدنی نیست، رها کن و برو🌈

تقریبا یه روز درمیون از ۱۸ سالگیم تا الا ک۲۳ سالمه همینجوریم تو استرس و تنش و دعوا بدتر میشم داروهم ...

جوشونده زعفرون بخور ایشالا هیچی نمیشه درضمن تقویت کننده اعصاب هم هست 

من خودم دارم میخورم 

جوشونده زعفرون بخور ایشالا هیچی نمیشه درضمن تقویت کننده اعصاب هم هست  من خودم دارم میخورم  ...

هر روز میخورم به علاوه گل گاوزبون اره تاثیر داره عصابمو اروم میکنه