2777
2789
عنوان

خسته شدم بس بچه هام مریض هستند

139 بازدید | 14 پست

از اول مهر دائم مریض هستن دو تا دارم کوچیکه خوب میشه بزرگه شروع میشه اون خوب میشه این یکی . دیگه نمیدونم چکار کنم . هنوز یک هفته هست خشک کننده پسرم تموم شده باز امروز چشماش ورم کردن و چرک دارن سرفه و آبریزش بینی هم که اصلا قطع نمیشه خسته شدم چکار کنم خوب شن 

سیر فلفل دلمه تو غذاهات بزن سیستم ایمنی بدنشون ببر بالا

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چی بهشون میدم . 

غذای مقوی و تازه 

سبزیجات و میوه های تازه بده بخورن حتما مطمئن شو ماسک بزنن 

براشون تا بهبودی کامل چندروزی استراحت پزشکی بگیر

سوپ پر پیاز 

عنبر نسا هم فوق العاده ست براشون دود کنی اما توی تراس باشه بوش تو خونه نمونه

فقط باید تقویتشون کنی، شربت آی‌ایمیونس برا سیستم امینی بدن، مغز بادوم و گردو و پسته و خرما و سه شیره، شیرموز و مغزیجات، آب پرتقال و لیمو شیرین و لیمو ترش و نارنگی آبشون بگیر بده بخورن، آب انار میکروب کش قوی هیت خونسازه و سیستم دفاعی بدن رو بالا می بره،اگه سرفه دارن نشاسته رو تو شیر سرد حل کن بذار رو گاز قوام بیاد زیادم سفتش نکن بذار یکم رقیق بشه بعد که میخوای بکشی بدی بخورن یه قاشق عسل بریز توش گرمه گرم بخورن انقد نرم میکنه سینه رو که نگو، پسرم یه هفتس مریضه فقط اینارو میدم، گوشت و ماهیچه ی گوسفندی رو بنداز تو شیشه یه پیاز و نمک آب نریز توش اصلا، درشو محکم ببند درش فلزی باشه، قابلمه رو پر آب کن بدار توش قشنگ چند ساعت بپزه، بعدش بردار درشو باز کن چند قاشق آب میده که خیلی مقویه، بده بخورن، گوشتش دوس داشتن بده بخورن دوس نداشتن بنداز تو خورشتی آبگوشتی چیزی یا خودت بخور،اینا کاراییه که همیشه برا پسرم انجام میدم امیدوارم به درد بخوره

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
این عنبر دود کنم نفس بکشن؟ 

آره یه تیکه اندازه نصف یه حب دود کن تو جا اسپندی دو سه بار نفس عمیق بکشن 

دودش یکم تنده چشم اشک میاد و آب بینی راه می افته اما آنتی بیوتیک بسیار عالی ای هست