2777
2789

پسرم ۱۳ ماه و ۲۰ روزش هست. اخر ۵ ماهگی غلت زد. ۷ ماهگی نشست. ۸ ماه سینه خیز رفت و از ۱۰ ماهگی از اشیا میگیره و بلند میشه و میره با کمک اشیا . ۱۱ ماهگی چهار دست و پا رفت. ولی تا الان مستقل بلند نمیشه و راه نمیره. دو هفته میشه یک دستش رو میگیرم راحت راه میره ولش میکنم ۱۰ یا ۱۵ قدم میاد خودش تنها ولی هی دوس داره بشینه و چهار دست و پا بره. خیلی خیلی نگرانم تو غذاهاش پای مرغ میریزم و خیلی مقوی درست میکنم کلا. اینم بگم بخاطر حساسیتش اصلا بهش مولتی ویتامین نداده بودم الان یه ماه میشه مولتی میخوره. میشه اگه تجربه دارین راهنماییم کنید

نگرانی نداره نرماله تا۱۸ماهگی وقت هست

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا انقد عجله داری؟؟!!!

والا اطرافیان ما یا ۱۶ ماهگی راه افتادن یا ۱۷ ماهگی 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

سلام نگران نباشید، تا ۱۸ ماهگی فرصت هست برای راه رفتن پسر من ۱۵-۱۶ ماهگی راه افتاد الان پنج سالشه

فدات بشم ممنونم حرف زدن ایناش به موقع بود ؟ من میترسم اینطور دیرکرد داره مشکلی باشه

چه میدونم والا ... بی تجربه ام و غریب افتادم یه شهر دیگه

اصلا نگران نباش .بچت کاملا نرماله 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

چه میدونم والا ... بی تجربه ام و غریب افتادم یه شهر دیگه

پسر خواهر من دوسالگی راه افتاد 

تا سه یا چهار سالگی حرف زدنش کامل نبود 

حالا خداروشکر همه چیش خوبه 

نگران نباش ❤

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷