گوشت چرخکرده کم چرب با یه پیاز متوسط رنده ریز که آبشم گرفتی و نمک و فلفل قرمز و زردچوبه مخلوط کن
اگه فقط گوشت خالی میخوای درست کنی همین وگرنه اگه دوست داری میتونی یه لایه هم مرغ توش بذاری
سینه مرغ چرخکرده یا میکسر شده رو با آب همون پیاز که رنده زدی با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه
اینا رو جداگانه خوب ورز بده که حسابی مخلوط خمیری بشه
بعد یه سینی بردار مستطیلی توش یه پلاستیک فریزر باز کن بذار مواد گوشت رو روش با دست حسابی باز کن شکل مستطیل درازاش بیشتر از پهنا باشه به ضخامت یک سانت
روش مواد مرغت رو کم کم با دست نازک بذار و کمی فشار بده تا مواد به هم بچسبن
روش رو کامل سبزی معطر خشک مث نعنا و جعفری خشک بریز نعنا زیاد نریز
زرشک بپاش و اگه تخم مرغ کوچیک یا بهتر از اون تخم بلدرچين داری چندتا بسته به پهنای رولت میپزی و پوست میکنی روی رولت پشت هم نزدیک به یه سر رولت قطاری بچین
حالا شروع کن پیچیدن هر دفعه کم کم با کمک پلاستیک یه سر رولت رو بالا بیار و محکم بپیچ هردفعه از این سر تا اون سر یکم فشار بده با همون پلاستیک که مواد بچسبه بعد پلاستیک رو آزاد کن دور بعدی رو بپیچ تا انتها
انتهای کار هم با نیشگون یواش مواد رو یکدست کن دو سر رولت هم با دست ببند بعد با همون پلاستیک دور رولت مثل کالباس دست پیچ کن با همون سینی بذار یخچال حداقل یک ساعت استراحت کنه
بعد داخل تابه بزرگ و تفلون نچسب با روغن سرخ کن از دوتا کفگیر کمک بگیر مدام رولت رو بچرخون که نترکه
بعد از اون داخل تابه سیر چرخ شده سبزی معطر خشک و رب و سرخ کن حسابی. بهش نمک و زردچوبه زعفران و آویشن کم بزن رولت رو داخل مواد بذار تا نصف رولت آب داغ آروم به سس اضافه کن و در ظرف رو بذار با شعله کم بذار قوام بیاد چندبار چک کن هردفعه با قاشق سس رو روی رولت بیار و بچرخونش بعد نیم ساعت آماده ست
برای سرو رولت رو با چاقوی تیز برش بزن و سس رو روش بیار کنارش برنج یا نون سرو کن و با جعفری تازه و پیاز خلالی تزئین کن اگه سست زیاده میتونی تو ظرف جدا کنارش سرو کنی