2777
2789
عنوان

از اسنپ مارکت خرید نکنید خیلی دزده

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 27 پست
مخصوصا لفتش میدن برای مرجوعی که ما یادمون بره پول رو بگیریم 

اره خیلی مرجوعیش واسه من دنگ و فنگ داشت. دیگه تصمیم گرفتم نخرم. ولی درنهایت ازم با بدبختی و اعصاب خوردی گرفتنش. پیگیر شو ایشالا زودی درست بشه ولی دیگه خرید نکن. 

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
من یه بار یه کرم سفارش دادم اشتباه فرستادن زنگ زدم پشتیبانی پولشو برگردوندن ولی کرمو بعد دو ماه هنوو ...

اون کرم مال خودته دیگه .پس نمیان بگیرن

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه بار یه کرم سفارش دادم اشتباه فرستادن زنگ زدم پشتیبانی پولشو برگردوندن ولی کرمو بعد دو ماه هنوو ...

۱۰ بار زنگ زدم میگه ما جنس فاسد نداریم همه چی چک میشه حالا از این به بعد میگیم بیشتر دقت کنن خیلی دزد و عوضی هستن 

عزیزم یه کبیپ بگیر از وسایلش جلوی دوربینم زنگ بزن به اسنپ مارکت بعدش پخشش کن براشون سنگین تموم شه اون 2تومنم فدای سرت صدقه بشه انشالله برات

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 😍🥺شدم⚖️💚 خداروشکر 😍🥰❤️♥️مرسی از دعاهای قشنگتون💗🩵🥺

از هایپر استار باکری با اسنپ مارکت خرید کردم 

چه ربطی به اسنپ مارکت داره هایپر خوبی انتخاب نکردی ببر حضوری خالی کن تو مغازش جلو مشتریهاش تا پولتو پس بده مگه میشه تاریخ گذشته غالب کنن به مشتری 

چه ربطی به اسنپ مارکت داره هایپر خوبی انتخاب نکردی ببر حضوری خالی کن تو مغازش جلو مشتریهاش تا پولتو ...

عزیزم تاحلا اسم هایپر استار رو نشنیدی اونجا سگ صاحبش رو نمیشناسه اسنپ مارکت و هایپر استار یکی هستند

عزیزم تاحلا اسم هایپر استار رو نشنیدی اونجا سگ صاحبش رو نمیشناسه اسنپ مارکت و هایپر استار یکی هستند

نه عزیزم اسنپ مارکت یکی نیست با هایپر میتونی هم هایپر رو انتخاب کنی هم سوپریهای اطرافتو 

البته از هایپر استار بعیده من خودم چندین بار ازشون خرید کردم جنساسون دقیقا همونا بوده که سفازش دادم اما شما میگی این شکلی به نظرم حتما پیگیری کن شکایت کن