2821
2789
عنوان

نامزدم

168 بازدید | 8 پست

بچه‌ت  پریشب با خواهر شوهرم اینا بحث کردیم 

دیشب پشت در صداشون شنیدم که داشتن پشت سرم حرفای بدی میزدن 

ب شوهرم گفتم 

گفت میزم بهشون میگم 

اشتباه غلط 

من رفتم پشت شوهرم صداشون گوش کردم 

دیدم شوهرم هزار تا دری وری بم میگع جلو اونا 

برگشت ب مادرش گفت من اگه بدونم اوکی نیستم باش 

جدا میشم ازش بم گفت گوساله 

بم گفت نادون و هزاران حرف دلم خیلی شکسته 

خیلی 

قلبم داره کنده میشع 

نمی‌دونم جستار کنم اینا همه تو زمانیه ک ما داریم چهاز میچینیم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره بابا بچلزونش گوساله خودشه روانی بزن بکتش تا دفعه بعد نتونه زبونش بچرخه بگه گوساله

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم

ببین همون م.قع میرفتی داخل بعدم میگفتی آفرین ب تربیتت تو مثلا همسر منی بعدم میگفتی فردا همه وسایلمو میبرم

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯

با همچین نامزدی یک ثانیه ام نمیمونم ! 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

ی سوال میپرسم ناراحت نشی

ایا تاحالا تو هیج رفتار بدی نشون ندادی و باهات اینحوری هستن؟

یا بحث و درگیری داشتی باهاشون

اگر توام درگیر شدی که طبیعیه باهات در میوفتن

اما اگر همیشه خانم بودی و رفتلرت حرفه ای بوده و گیر این جماعت افتادی از الان حدا شو

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز