2777
2789
عنوان

ختم سوره حمد

12 بازدید | 1 پست

بسم الله الرحمن الرحیم 💖 (هرکسی شرکت می کنه تعداد رو اعلام کنه حتما)

به نیت اینکه امروز عالی پیش بره و به سودم باشه و خدا بهترین راه ها رو جلوی پام بزاره و همه چیز رو برام به بهترین نحو بچینه و به سمت آرزوهام هدایتم کنه بسیار و اینکه به طور کلی به آرزوهام برسم‌.

التماس دعا

انسالله خداوند بهترینها رو براتون رقم بزنه و. غرق رحمت و مهربانی و عشق و هدایت خدا بشید و به نور فهم خدا وجودتونو روشن کنه و شما رو به حاجت روایی کامل به خیر تام برسونه

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

لطفااااا بیااااید

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰