2777
2789
عنوان

شما باشید میدید؟

251 بازدید | 19 پست

مامانم یه کار غیر ضروری ساختمونی داره چند ملیون لازم داره من دارم ولی نگفتم میخوام واسه خودم طلا بخرم موندم چیکار کنم عذاب وجدان دارم از طرفی هم ضروری نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلابخراگرمتاهلی

اگرمجردی بده

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
متاهل میخواد بین دستشویی حموم راهرو روشویی بزنه واقعا ضروری نیست ولی عذاب وجدان دارم چه کنم

طلابخر

طلابعدعیدگرون میشه

مگرزودپس میده بهش بده یابه قیمت طلای روزبهش قرض بده

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
طلابخر طلابعدعیدگرون میشه مگرزودپس میده بهش بده یابه قیمت طلای روزبهش قرض بده

مثلاالان میشه۵۰گرم طلا

فردا۵۰گرم‌طلاپولش روبهت بده