2821
2789
عنوان

به دادم برسید

352 بازدید | 39 پست

با یه آقای دوستم و این آقا به من بد بین بود یکی مزاحم شده بود بهم گفتی تو با این ریختی روهم ار این حرفا منم آیدی دادم گفتم پیام بده من ترسی ندارم کلی قبلش دعوا کرده بودیم تهدید اش کردم اونم پیام داد به اون پسره اونم به دوروغ گفت اره میشناسمت باهم بریم رفتیم رل رفیقمع فلان بلان من به پسره پیام دادم ک راستش بگه نگفت دروغ گفت رابطمون خراب کرد توو خدا یکی بیاد کمک ام کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا اینکارو کردی 😶 دیگه ولش کن. رابطه ای که شک توش باشه سرانجامش خوب نیس 

خب چیکار میکردم میخاستم بفهمه من بهش خیانت کردم من بهش خیانت نکردم اون بی پدر دروغ گفت

بیخیال پسره شو چون ادم شکاک ی قرون ارزش نداره وفقط ناراحتی اعصاب برات درست میکنه درضمن شما اشتباه کردی  برای چی میخاستی ثابت کنی کار شما نبوده مگ ضعیفی ک از الان داره میزنه تو سرت.. کمی ب خودت بیا وکات کن اگر عقل داشته باشی

بیخیال پسره شو چون ادم شکاک ی قرون ارزش نداره وفقط ناراحتی اعصاب برات درست میکنه درضمن شما اشت ...

من خیلی دوسش دارم فقط بهش ثابت کنم من بهش خیانت نکردم چیکار کنم اون حروم زاده راستش بگه

خب چیکار میکردم میخاستم بفهمه من بهش خیانت کردم من بهش خیانت نکردم اون بی پدر دروغ گفت

با خودش مشورت کن ، بگو دوستش داری و باهم ازش شکایت کنید. اینم در نظر بگیر ، شاید طرف مزاحم ، از طرف خود اون آقا بوده ، تا بهانه ای برای جدایی باشه 💔

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز