2777
2789
عنوان

دلم برا شوهرم و خودم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 39 پست
خب همون مالی چقدر از نظر شما ثروته 

انقدری ک خونه‌ای که مد نظرمونه رو بسازیم. ماشینی ک هردو دلمون میخاد بگیریم. سفرهای داخلی و خارجی خوب داشته باشیم. 

من خودم ب ماهی ۱۰۰ تومن فکر میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه ایران و زندگی راحت توش خیلی وقته تموم شده عزیزم 

😔نمیدونم کلا همه چی داغونه

همه جا جنگ 

ینی واقعا جایی هس ک بشه با خيال راحت با شادی فراوون زندگی کرد؟ شما کجا قراره مهاجرت کنید؟

انقدری ک خونه‌ای که مد نظرمونه رو بسازیم. ماشینی ک هردو دلمون میخاد بگیریم. سفرهای داخلی و خارجی خوب ...

خب پس برا همینه زیاد آرامش نداری

کم بخواه ولی زیاد تلاش کن تا لذت ببری

بنظرم پولاتو جمع کن یه حرفه ارایشگری یاد بگیر تو سالن کار کن تا به درامد خوبی برسی  بازم یه کم ...

اون کارو دوست ندارم. آنلاین شاپی ک زدم اگه بگیره خیلی خوب میشه... هرروز کلی دارم پاش وقت میزارم

[QUOTE=319980183]😁محتویات ذهنت نصف شبی [/QUOTEیه دقیقه میرم اینستا تا۴ساعت مغزم درگیره😑😐🤣

منم😁اصن واس همین پیج زدم. گفتم من ک انقد اهنگای ترند تو مخمن بزار ازشون استفاده کنم 

😔نمیدونم کلا همه چی داغونه همه جا جنگ  ینی واقعا جایی هس ک بشه با خيال راحت با شادی فراوون ز ...

کجا جنگه؟؟

اره چرا نباشه این همه ادم دارن زندگی میکنن

مملکت ما داغونه وگرنه بقیه دارن عادی زندگی میکنن

المان..

خب پس برا همینه زیاد آرامش نداری کم بخواه ولی زیاد تلاش کن تا لذت ببری

فعلا هزارتومنم درامد ندارم😁 ولی میخام

اخه واقعا با صد تومن میشه زندگی خوبی داشت

من معمولی نمیخام میخام خوب زندگی کنم

همه میخوایم یه زندگی نرمال وطبیعی داشته باشیم متاسفانه نمیزارن تا وقتی ظهور نباشه همینه بخوام بگم سی ...

خیلیا هستن باهمین شرایط دارن خوب زندگی میکنن. میخام مث اونا باشم 

کجا جنگه؟؟ اره چرا نباشه این همه ادم دارن زندگی میکنن مملکت ما داغونه وگرنه بقیه دارن عادی زندگی م ...

بعضی کشورا رو میگم 

من عاشق ایتالیام... ی روز از عمرمم مونده باشه باید برم ببینمش 

آلمانم خوبه 👌 امیدوارم باحال خوب زندگی کنید