2777
2789
عنوان

جهاز نخریدمم

349 بازدید | 23 پست

بچه ها توی تاپیک های قبلم گفتم ک تقریبا دو ماه دیگه عروسیمه و بعدش مهاجرت میکنیم من اینجا هیچی نگرفتم جز ی سرویس مس چون مس خیلی دوس دارم و میخوام با خودم ببرم دیگه ب نظرتون چی بگیرم اینجا؟

هیچی دیگه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کجا میخوای بری بسلامتی؟  خب چرا از اونجا تهیه نمیکنی؟اینطوری ک خیلی سخته.فقط یک سری خوراکی های ...

کانادا عزیزم ن کلا از همونجا میگیریم ولی ی سری چیزا ک اونجا نیس گفتم اینجا بگیرم مثلا دوستام میگفتن قابله روحی ایران خیلی بهتره 

اگه سختت نمیشه بردنشون میتونی سرویس پذیرایی کریستال هم بگیری اگه نشکنه تو بار یا بیشتر خوراکی مثل ز ...

ن شکستنی میترسم چون راه طولانیه آره خوراکی همه چی میبرم از اینجا 

ببین شاید ب حرفم بخندی..ولی انواع سبزیجات خشک مث شوید جعفری گشنیز نعناع پونه پیدانمیکنی ..و انواع دمنوشا رو با خودت ببر اونجا خیلی ب کارت میاد...و اینکه لوازم منزل چیزی نیس ک باخودت بشه ببری. ب جز همونا.دوتا فرش یک در ۳ هم میتونی ببری که بوی ایران توش بیداد میکنه احساس غریبی نمیکنی..سخت نیست...خیلی زیباست چیدمان ایرانی اونجا...

ببین شاید ب حرفم بخندی..ولی انواع سبزیجات خشک مث شوید جعفری گشنیز نعناع پونه پیدانمیکنی ..و انواع دم ...

مرسی عزیزم آره سبزی خشک و همه چی میبرن و دو تا فرش دستباف هم خریدم ک ببریم 

مرسی عزیزم آره سبزی خشک و همه چی میبرن و دو تا فرش دستباف هم خریدم ک ببریم 

افرین دستباف خیلی عالیه. ببین باخودت اسفند هم ببر اونجا پیدا نمیکنی اصلا.تو غریب اسفندو گلاب انرژی میده به ایرانی جماعت.

افرین دستباف خیلی عالیه. ببین باخودت اسفند هم ببر اونجا پیدا نمیکنی اصلا.تو غریب اسفندو گلاب انرژی م ...

مرسی عزیزم اصلاحواسم به اسفند و گلاب نبود خیلییی ممنونم 

مرسی عزیزم اصلاحواسم به اسفند و گلاب نبود خیلییی ممنونم 

خواهش میکنم من دورم پر از غریبه تو کشورای مختلف.. هرسال ی چیزایی میخوان براشون میفرستم.مث الوخشک و عناب..و برگ و.. و زعفرون و گلاب و ...گل محمدی .ادویه و....اینجور چیزا.خیلی هم استفاده میکنن میگن طعم ایرانو میده..حالشون بهترمیشه.