2777
2789
چرا ترس از ترافیک؟  جمعه صبح زود تهران باشید و بچرخید تا ساعت ده یازده بعدش برید یه گوشه پناه ...

من نمیترسم 😂شوهرم چون شغلش راننده اتوبوسرانی مشهد بوده از ترافیک هراس داره  الان بازنشست شده ولی میگه نصف عمرم رو تو ترافیک گذروندم 

بنظر من تهران جای خیلی خوبی بود تا قبل این همه آلودگی هوا و ترافیک و شلوغی همه محله ها و خیابونا هر ...

خطر زلزله رو هم اضافه کن😑 کاش جور بشه از تهران بریم اصن از ایران بریم😂

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یسری رفتم سمت عبدل اباد و یافت اباد و...اصلا خوب نبود.... استاد معین چطوره؟

ما خودمون تو همون محدوده هستیم

خیلی معمولی، بعضی کوچه ها خوب بعضی جاهاش شلوغ و پرجمعیت و باریک 

در کل محدوده ی شلوغی محسوب میشه پایین استادمعین هم خوب نیست بالاترش نزدیک به آزادی یه کم  بهتر پیشه

خطر زلزله رو هم اضافه کن😑 کاش جور بشه از تهران بریم اصن از ایران بریم😂

آی گفتی فقط به شرطی به بخش اروپایی منتقل شیم اونم از شانسی که ما داریم از نوار غزه سر در میاریم😥😥😂😂

عزیزم من قبلا سمت آذربایجان و جمهوری زندگی کردم ولی الان ۵ ساله سعادت ابادم نزدیک اپال بله درسته خ ...

منم نزدیک میدون کاج زندگی میکنم، دقیقا حرف شمارو بشدت قبول دارم و فقط دوست دارم از تهران برم..

اگه ظفر بالا شهر محسوب میشه ما اینجا زندگی میکنم راستش همش بخاطر یه اشتیاق اینجاییم وگرنه که زیر بار اجاره ایم. البته محل کارم تو محله محمودیه ست نزدیک هتل استقلال تهران اینجا به نظرم بالا شهر واقعی مال ما کیک

من خودم فرح شمالی (سهروردی شمالی) زندگی میکنم، از قدیم تو این محله بودیم واقعا هم اصیلن همه و هم آدم حسابی هم محلمون شمال تهرانه. 

شمرون هم خوبه اما خاله خودم که ولنجک (ساسان) زندگی میکنه بشدت از دست همسایه هاش آسیه و مشکل دارم

فکر نکنید هرکسی شمرون زندگی میکنه آدم حسابیه اینقدر خونه باغ هارو کردن برج که از نقاط ایران تو این برجا ساکن شدن با فرهنگ صفر.