2777
2789
از میدون ولیعصر به بالا بالا شهر نیست دختر خوب، از ولیعصر به بالا میتونی بگی تهران زندگی میکنم، مناط ...

حالا عزیزم تهران هم پاریس نیس دیگه اینجور ازش تعریف میکنید شهری است از شهرای ایران که مثل همه جا منطقه مرفه نشین داره منطقه معمولی هم داره در ضمن تهران زندگی کردن هم افتخار نیست که یارو بره دهاتشون بگه تهرانم!!!!!!!!!!!

دنیا همه هیچ است و اهل دنیا همه هیچ.    ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا شاخ که نه . ولی از مدل تغذیه و تفریح بگیر فرق میکنن .😄 مارو بالاشهر دیدی یه دست تکون بده😍😄

عزیزم😂😂

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

عزیزم😂😂

😻😂

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

افربن چیز شاخ داری نداره اما تو محله های پایین تا دلت بخواد به مسائل شاخدار برمیخوری از جمله اراذل و ...

تو شمال شهرم چیز عجیب میبینی عزیزم

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

بنظر من تهران جای خیلی خوبی بود تا قبل این همه آلودگی هوا و ترافیک و شلوغی همه محله ها و خیابونا هر ...

عزیزم تهران هم شهره کشور که نیست چرا به بقیه استانهای دیگه میگید شهرستان 

من تو یکی از مناطق خوب ی شهر بزرگ ازدواج کردم و  زندگی میکنم 

واقعا میگم مادرشوهر من هم کارمند ی جای خیلی خوب بود هم همیشه خونشون جای خوب بوده اما طرز تفکر مدل زندگی از خیلی از روستایی های مناطق محروم کشور بدتره توی شهر خودمون خیلیا بهتر زندگی میکنن دلشون خوش تره و صمیمیت بیشتری باهم دارن 

هیچ وقت من ک غریبم رو مهمون نمیکنه یا چیزی برام نخریده خرید عروسی جشن عروسی و هیچ کدومم نداشتم 

در صورتیکه که هر عروسی حداقل یکیشو داشته 

خیلی دلمو‌ تو این شهر شکستن منم که نه خانواده مم بودن ن کسیو داشتم ن دوستی داشتم  همیشه با خدا درد و دل کردم 

شاید اگر توی شهر خودمون یکی از مرکز استانهاست و شهر بدیم نیست ازدواج میکردم خیلی خوشبخت تر بودم

به هوای شهر بزرگ فکر کردم چ خبره 

حالا توکل بخدا برام دعا کنید از این جا ب بعد زندگیم خوب بشه 

اینم تجربه ی من برای بقیه ست گفتم شاید ب دردتون بخوره

بسیار لایف استایل متفاوتی دارن من یک بار خرید دو سه تا شون را دیدم هنگ کردم.تو مغازه یک مارک خیلی گ ...

تازه خورد وخوراکشون هم فرق میکنه بهتیرین مواد غذائی رو میتونند راحت وبدون دغدغه بخرند

تو شمال شهرم چیز عجیب میبینی عزیزم

یارو دامادش قیطریه میشست میگفت به بچهاتون بگید خونش چیزی نخورند زشته خودش هم مرفه بی درد بود

نه در حد محله های فقیر نشین .تا حالا خونه تیمی دیدی.تا حالا قاچاق بچه دیدی و...

اره تو فیلما خیلی دیدم طرف منطقه اعیان نشینه ولی همه غلطی میکنه توصیه میکنم سریال اقازاده رو ببینید

اره تو فیلما خیلی دیدم طرف منطقه اعیان نشینه ولی همه غلطی میکنه توصیه میکنم سریال اقازاده رو ببینید

سریال اقا زاده رو دیدم .

اگه فیلم رو بخواییم معیار قرار بدیم سه کام حبس رو ببین.

تو بالاسهر هم جنایت میشه اما شاید 1پنجم پایین

اثلا چرا راه  دورربریم تو بالاشهر طرف ففط سرش تو حساب کتابه وقت تو پایین اونم بسته به فرهنگ فقط سرسون تو زندگی همه تا به ساعت دبواری و مبل و میزان گوشت و میوه ای که میخری هم کار دارن.

اگه پایینی که دیدتو بینا کن اگه بالایی ارزو میکنم فقط حرفامو درک کنی و روزی تو شرایطش قرار نگیری

سریال اقا زاده رو دیدم . اگه فیلم رو بخواییم معیار قرار بدیم سه کام حبس رو ببین. تو بالاسهر هم جنا ...

نه عزیزم بالا شهر بیشتر فقط اسمش فرق میکنه مثلا پایین شهر پول کسی رو بردارند میشه دزدی بالا شهر میشه اختلاس و.....