2777
2789
نه عزیزم مثبت منظورش اینکه شاید بلافاصله بعد پاکی باردار نشدی اواخر دوره یعنی نزدیک به پیروزی بعدی ل ...

من همیشه ۴روز تا یک هفته دیرتر پریود میشم کلا سیستمم اینجوریه ماه قبل ینی مهرماه ۲۴ام پریود شدم ک ماه بعدش ینی ۲۸یا ۳۰ آبان باید پریود میشدم ک دقیقا روز ۲۴ام تا ۲۸ام کیت تخمک‌گذاری مثبت بود و این مدت من اقدام بودم ۲۵ام دیگه کیت منفی شد و پریود نشدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه ۴روز تا یک هفته دیرتر پریود میشم کلا سیستمم اینجوریه ماه قبل ینی مهرماه ۲۴ام پریود شدم ک ما ...

این خیلی برام عجیب بود یعنی روز سی ام سیکلتون تخمک گذاری بوده؟! 

فعلا به نظرم بیخیال باشین تا قطعی بشه به مامان و باباهام نگین بهتره

این خیلی برام عجیب بود یعنی روز سی ام سیکلتون تخمک گذاری بوده؟!  فعلا به نظرم بیخیال باشین تا ...

آره دقیقا ۴روز قبل از پریودیم تخمک‌گذاری بود سیکل پریودیم ۳۴روزه هست

ب شوهرمم گفتم مشکوک بوده احتمال منفی بودنش بیشتر بوده چ برسه ب خانواده 

نه تا روز ۲۸ام تخمک‌گذاری بود روز ۲۹ دیگه منفی شد ب شوهرمم گفتم مشکوک بوده احتمال منفی بودنش بیشتر ...

احتمالا کیت تخمک گذاریتون خطا داشته، دفعه بعد یه برند دیگه بگیرین، دوستم دو روز تاخیر داشت بتا ۲۵۰ بود دکتر گفت پایینه و البته متاسفانه پوچ بود بارداریش، ایشالله برا شما هرچی خیره پیش بیاد

عزیزم با توجه به توضیحاتت به نظرم بارداری چون لقاح دیر بوده بتا پایین دلت بسپر به خدا نگران نباش م ...

انشالله هرچی خیره پیش بیاد خودم فکر بارداری نبودم دکتر گفت آزمایش بده تا بعدش دارو بدم موقعی ک دکتر داشت دارو می‌نوشت گفتم البته فلان روز اقدام داشتم گفت خدا خیرت بده الان باید بگی اگه باردار بودی بااین داروها ک بچت می افتاد اینقدررر بفکر بارداری نبودم😂

احتمالا کیت تخمک گذاریتون خطا داشته، دفعه بعد یه برند دیگه بگیرین، دوستم دو روز تاخیر داشت بتا ...

ممنون دقیقا خودم فکر میکنم بارداریم پوچ باشه ولی ایشالا هرچی خدا بخواد بشه اگه صلاح باشه غیر ممکن هم ممکن میشه