2777
2789
عنوان

خیلی خولم

71 بازدید | 4 پست

بدون هیچ دلیلی عاشق بچه ام

با شوهرم انقد عدم تفاهم داریم ک هرچی مشاوره میرم میگن اگه دو تا بچه نداشتین قطعا می‌گفتیم طلاق بگیرید

بچه اولی رو خودم میخواستم دومی خداخواسته اس

یکی ۴ ساله یکی ۲ ساله

هنوز شیر میدم دومیو

با شوهرم اصن رابطه ای نداریم. شاید تو ماه پیش یبار اونم الکی

اونم با پیشگیری

حالا من یک هفته اس نمیدونم چمه عینهو هاپو ب همه میپرم. دو روزه کمر درد شدید دارم. و همه مهم تر روی بوها حساس شدم. یعنی شوهرمو ک اصلا نمیتونم تحمل کنم. یکی در یخچال رو باز کنه سریع میفهمم... و....

۳،۴ روز پیش هم لکه بینی داشتم

چون تو شیردهی هستم اصلا تاریخ پریودی ها دستم نیست

دیروز صبح ی بی‌بی زدم منفی بود. 

از ی طرف تمام علائم بارداری رو دارم. از ی طرف باید مریم مقدس باشم ک باردار باشم. از اون طرف عشق بارداری ام. از اون طرف تو زندگی گندمون یکی دیگه رم بیارم چکار اخه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

احتمال داره پریود میخوای بشی تو شیر دهی اصلا پریود نمیشدی؟

چرا 

ولی قاطی پاتی 

دوماه یکبار 

۴۵ روز یکبار

و...

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

تو ک میگی پیشگیری داشتی مطمعن هستی دیگه از خودت من نزدیک پریودهمچین حسای دارم سه الی چهار روزی طول می‌کشه ولی وقتی پریودم شروع میشه کم کم ب حالت طبیعی بر میگیرم انشالله ک تو هم همینطوری باشی دختر ب خودت رحم کن