2777
2789
عنوان

هیچکس درک نمیکنه

76 بازدید | 11 پست

آدمای دورو برم بفکر خودشونن. کسی بخاطر من کاری نمیکنه . دلم گرفته . شوهرم به محبت می‌کنه ولی نمی‌خواد قبول کنه خانواده ش دوستم ندارن. اون به جاری هام احترام داره ولی برای من کسی ندارع . خواهرم با همکارانش خوشه . مامانم خواهرمو بیشتر تحویل میگیره بااینکه من بیشتر بفکرشونم . مامانم و بابام بیشتر خونه ابجیم میرن خونه من مهمونی میان. خسته م 

حالا خوبه خانواده شوهرت مهم نمیبیننت مامانم روزی ۱۰ بار میگه ازت متنفرم . 

البته زیاد واسم مهم نیس 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم راستش این مشکلو داشتم اما فهمیدم باید بی توقع باشی از آدما 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

حالا من برعکس توام شوهرم کاملا بی‌احساس و مسئولیت هس نسبت بمن 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
چرا خب 

چون مامانم تروما های زیادی رو تجربه کرده حین تروما منو باردار بوده و من ناقص و با پای دررفته ب دنیا اومدم البته دختر به دنیا اومدنمم بی تاثیر نیست

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

منم راستش این مشکلو داشتم اما فهمیدم باید بی توقع باشی از آدما 

چکار کنم گاهی فکرا دیونم می‌کنه . برادرشوعرم الان زنگ زد با شوهرم خدافظی کرد منتقل شدن. من انکار هیچی . حالا شوهرم اگه بود به جاری هام زنگ میزد . بعدشم یهو اصلا قبلش نگفتن

چکار کنم گاهی فکرا دیونم می‌کنه . برادرشوعرم الان زنگ زد با شوهرم خدافظی کرد منتقل شدن. من انکار هیچ ...

میدونه بنظرم تو توقع داری آدما اون جوری که تو انتظار داری رفتار کنن اگه کمی از اون چیزی که تو ساختی راجبشون بیان این ور تر تو رو ناراحت میکنن

درسته ؟؟

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

به نظرم اره. 

داشتم یه پادکست گوش میکردم میگفت از رو کمال‌گرایی میتونه باشه حالا باید خودت ببینی شخصیت کمال‌گرا رو داری یا نه 

داشتم یه پادکست گوش میکردم میگفت از رو کمال‌گرایی میتونه باشه حالا باید خودت ببینی شخصیت کمال‌گرا رو ...

نه شخصیت کمال گرا ندارم . توقع زیادی دارم و یا اینکه خودمو مقایسه میکنم میگم چرا مثلا خانواده شوهرم برای جاریام که هیچ کار نمیکنن احترام میزارن نسبت به من بی تفاوتن وفقط شوهرم و چسبیدن . و یک چیزی رو هم بگم من نسبت به جاری های دیگه م خوش لباس و خوش پوش و دوروبرم تمیز ترع. و اینکه اونا اصلا با خانواده شوهرم رفت و آمد ندارن . اصلا دعوتشون نمبکنن خود من جاری کوچیکم و شش باز دعوت کردم چهار سال ازدواج کرده نون پنیر ندیدم