اصلا نمیزار به شوهرم نزدیک بشم میاد بین ما میشه حتا نمیزاره دستشو بگیرم بچم ۱۰ ماهشه
اینو بگو که شوهرم خیلی کم بیش ما میاد اکثر وقتش سرکار شاید چون به وجود شوهرم عادت نکرده
الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم
پای دختر من یکسالو نیمشه امروز شوهرم دستمو میگرفت بدو بدو اومد نشست وسط دستامونو جدا کرد یه دستشو گذاشت تو دست من یه دستشم تو دست شوهرم🤣🤣🤣
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
ای خداا عزیزرم🥺😍😍هنوز ۱۰ماهشه انقد حسودی میکنه جوجه😍😅
اخه اینطور هر ستامون اذیت میشیم
الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم
پای دختر من یکسالو نیمشه امروز شوهرم دستمو میگرفت بدو بدو اومد نشست وسط دستامونو جدا کرد یه دستشو گذ ...
دختر منم همینه دست باباش برمیداره با عصبانیت و دستمو میگیره نمیزاره باباش دستشو بزاره گریه میکنه
واییی بچه منم دقیقا همینه ۱۰ ماهشه وقتی بهم نزدیک میشیم از ته دل گریه میکنه و جیغ میکشه ..و میاد میفته بغل من چون زیاد شوهرم پیشمون نیس عادت بهش نداره
خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی👩👧کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم
واییی بچه منم دقیقا همینه ۱۰ ماهشه وقتی بهم نزدیک میشیم از ته دل گریه میکنه و جیغ میکشه ..و میاد میف ...
وضع منم همینه بچت دختره؟
خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی👩👧کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم
پسر منم ۴ سالو نیمشه از خیلی وقت پیشا همین داستانامون شروع شد و همچنان ادامه داره😁😁
خیلی بده اینطوری خواهر یا بردار دیگه اگه داشته باشه مشکل حل ميشه؟
منم بچم دختره فک کنم دخترا اینطورینه چون هرکی اومد تاپیک دختر داره همچنین گلم
بزار باشن عیب نداره
من که انقد از بدو تولدش اذیتم کرده تا الان که نگو اونم تنها شوهرم بیشتر سرکاره ولی بازم میگم شکررر هیچی نمیخوام جز سلامتیش
ماشالله خیلی بازیگوشه همش میترسم بره رو پله یا بخوره زمین یا چیزی بندازه رو خودش