2777
2789
عنوان

کیا امپولhcg زدن

167 بازدید | 30 پست

من یبار با سینال اف و لتروزول و hcgباردار شدم ناموفق بود ولی یادم نمیاد علائمم از کی شروع شد چون فقط یکبار اقدام کردیم و امید نداشتم باردار بشم بیخیال شده بودم که دوباره ماه بعدم برم دارو بده بهم در کل فراموش کردم که ۴ روزه از موعدمم گذشته و بی بی زدم مثبت شد...خوابالود شده بودم شدید و نوک سینه هام درد میکرد تخمدان سمت چپم درد داشتم و ب بو حساس شدم

الان ۱۲ روز ازامپولhcg میگذره این سری که دارو مصرف کردم دو روز بعد تزریق نوک سینه هام خیلی دردناک شد و بعد یک هفته از بین رفت دردش الان بعد ۱۲ روز ک گذشته نوک سینه هام حساس شده لمس میکنم درد میان تخمدانمم گهگاهی تیر میکشه و خوب میشه 

بنظر شما هنوز عوارض آمپول hcg هست این علائمم؟

دلم نمیخواد پریود ببینم انقدر این یکماه من اتفاقات تلخ دیدم که دوستدارم ی انرژی مثبت بهم بده 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

ی فولی ۲۰ سمت چپ و یدونه ۱۸ سمت راست داشتم الان دردم دو سمته تخمدانامه از دکتر پرسیدم احتمال دو قلویی هست گفت اگ بگیره بله ممکنه دو قلو بشه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

از زمانی ک امپول تزریق کردید ۱۴ روز بعد بی بی و یا آزمایش بدید 

ان شالله که مثبته 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از زمانی ک امپول تزریق کردید ۱۴ روز بعد بی بی و یا آزمایش بدید  ان شالله که مثبته

الان ۱۳ روز گذشته یعنی این علائمم مربوط به آمپوله؟

آخه میدونی چرا شک کردم چون نوک سینه هام دو روز بعد امپول شدید درد داشت بعدش خوب شدم و الان دوباره دردش شروع شده 

عزیزم بارداری به احتما ۹۹ درصد منم علایمم رفت بعد برگشت

وای جدی میگی خدا از دهنت بشنوه 

خودم یبار با همینا باردار شدم علائممو یادم رفته از کی شروع شد چون امید به اون ماه نداشتم اصلا زوم نشدم رو علائم فقط ۴ردز از پریودم گذشت دیدم چقدر نوک سینه هامم درد داشته یا من انقدر خوابالو شده بودم باردار بودم خبر نداشتم

الان که نوک سینه هام دوباره شروع به درد کرد شک کردم 

خیلی زحمت کشیدم انشالله بصلاحم باشه باردار باشم

راستی لکه ندیدی؟

والا تا جایی که دیدم ندیدم 

فقط قبل تحمک گذاری دیدم 

بعد معذرت میخوام ترشحمم قط شد الان دوباره زیاد شده تخمدانم گاهی گداری ی دردی داره نثل بارداری قبلم

خوابم میاد که نمیدونم بخاطر بی خوابیه یا نه 

عزیزم دلیل سقطت چی بود؟ 

مخچش رشد نکرد 😭

الان ۱۳ روز گذشته یعنی این علائمم مربوط به آمپوله؟ آخه میدونی چرا شک کردم چون نوک سینه هام دو روز ب ...

ی بیبی بزن اگه خودت مایل هستی 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
ی بیبی بزن اگه خودت مایل هستی 

دوستندارم منفی بشه😞

انقدر اینجا تاپیک خوندم کلا ناامید شدم هر کس شبیه من بوده منفی شده بی بی 

ولی من یکبار با همینا شدم بخاطر همین امید دارم اصلا نمیدونم چمه دارم دیوونه میشم

ی شب خواب دیدم پریود شدم انقدر گریه کردم

دوستندارم منفی بشه😞 انقدر اینجا تاپیک خوندم کلا ناامید شدم هر کس شبیه من بوده منفی شده بی بی  ...

عزیزم من درکت میکنم 

خودن داغونم مخصوصا این روزا 

توکل بر خدا اگه میتونی بزار اگه ن بزار موعدت بگذره و بزار 

راستی سیکلت چند روزه س و کی امپول زدی

راستی سیکلت چند روزه س و کی امپول زدی

والا ۲۸ روز هست ۳۰ روزه هم میشه 

اون هفته شنبه ش زدم که روز ۱۴ سیکلم بود الان ۱۳ روز گذشته