2777
2789
عنوان

من هیچ محبتی ندیدم ازش فقط تحقیر

192 بازدید | 16 پست

طلامو فروخت برای کارش پلی استیشن از پول بابام خریدم هر سری خونه یکی از داداش هاش بود الانم خواهرش برده نمیده همش حرف طلاق میزنه همش تو سرم میزنه همشون توهین میکنن بهم اینسری خودم حرف طلاق زدم گفتم نمیخوای بیا تکلیف رو مشخص کنیم

جوابی نداد.  موندم چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام و شبتون بخیر 

عزیزم سریعا طلاق بگیر طرفتون اختلالات روانی دارن.

به نام خدای رنگین کمان🖤🎤،روانشناس،تراپیست🌿...برای پیدایش روشنی کافیست کمی با تاریکی مبارزه کنی.
چطور عزیزم یعنی از کجا متوجه شدین

با توجه به سال هایی که وقت گذاشتم درس خوندم و تجارب کاریم اینطور افراد مریضن که تحقیر و توهین میکنن باید سریعا فاصله گرفت ریشه کاملا در شخصیت ایشون داره ایشون یه جایی از شخصیتشون مشکل داره می‌تونه عقده یا کمبود مورد خاصی باشه

به نام خدای رنگین کمان🖤🎤،روانشناس،تراپیست🌿...برای پیدایش روشنی کافیست کمی با تاریکی مبارزه کنی.
عزیزم اگه پشتوانه داری با کسی که تورو نمیخاد زیر یه سقف نمون

اره بابا ..خانواده ام التماس میکنن برگرد حتی فامیل هامون ..بخدا جدی میگم نمیخوام پز بدم ولی پدرم پولداره ویلا ۳ جا خونه ماشین خوب کلا دوتا دختریم خواهرم خوشبخته 

با توجه به سال هایی که وقت گذاشتم درس خوندم و تجارب کاریم اینطور افراد مریضن که تحقیر و توهین میکنن ...

اره عزیزم کمبود دارن خانوادگی محبت ندیده ۵ تا بچه هستن پدر خسیس خواهرش با یه پسر نتونست بمونه و ۲ بار عقدشو بهم زد 

اره بابا ..خانواده ام التماس میکنن برگرد حتی فامیل هامون ..بخدا جدی میگم نمیخوام پز بدم ولی پدرم پول ...

با توجه به وضعیت زندگی شما 

طلاق بگیرید و برگردید پیش خانواده‌اتون 

فقط خواهشاً از این آقا دور شید هر چه زودتر

اره عزیزم کمبود دارن خانوادگی محبت ندیده ۵ تا بچه هستن پدر خسیس خواهرش با یه پسر نتونست بمونه و ۲ با ...

بله درست حدس زدم طلاق بگیر برو پیش خانواده‌ات عزیزم با این طرف روانیت فقط مریض میشی خودتم طلاق بگیر برو اگه از من که در این زمینه ها درس خوندم مشورت میخوای فقط طلاق.

باید حرف اخرمو بهش بزنم

حرف اخرتون رو بزنید و طلاق بگیرید