2777
2789
عنوان

چیکار کنم قیافم مغرور به نظر نیاد

277 بازدید | 37 پست

ی مشکلی ک من همیشه داشتم این قیافمه بد نیستما ولی همه فکر میکنن ی نگاه از بالا به پایینی دارم بهشون اعتماد بنفسم زیاده و انگار بقیه رو ادم حساب نمیکنم دست خودم نیس حال نگاه کردنم اینجو😂

ولی از لحاظ اخلاقی خوبم یعنی همه بعدها میفهمن من چجور ادمیم چیکار کنم دیگهاینجور به نظر نیام 🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خصوصا تو مجلس میگن قیافت مث افاده ای هاست حتی اقوام نزدیک چندبار بهم گفتن خودتو نگیر 😕 هرکاری میکنم ک اونطور نشه سلام علیک گرم میکنمو اینا ولی میگن همونجوری😒چ کنم مهررربون بنظر بیام 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
فایده نداره لبم هم یجورایی غنچه ای ماننده لبخند گشاد نمیزنم معمولا باز انگار بیشتر دارم فخر میفروشم

پس ولش کن بزار انقد اینجور فک کنن تا حالشون جا بیاد

السَّلام علی اُمی،اَوّل الاوطان و آخر المنافی و سلام بر مادرم،اولین وطن ها و آخرین تبعید گاه ها❤️
همین قیافتو نگهش دار  ادما بفهمن مغروری ازت سو استفاده نمی کنن

دیگه نمیتونم یجورایی سختمه اول دانشگاه توی خوابگاه کلا 

البته میگم روابط اجتماعیم خوبه زود دوست میشم ولی اینکه میفهمم بقیه بخاطر طرز برخوردم میترسن بیان سمتم یکم دلم میشکنه