2777
2789
عنوان

زنداداش نفهم

525 بازدید | 26 پست

بچه ها ما باهم مشکلی نداریم ولی مامانم جونش و نوه اش بخاطر همین هی میگ بچه ها را بیار اینجا بچه هام عشق میکنن خونه مامانم بعد بچه داداشم فوش یاد گرفته زنداداشم میگه حتمن عمشون یادش داده😐 میخواستم همونجا جوابشو بدم شوهرم گفت نزدیک عروسسی و رفتنموم هست ولش کن تا دلخوری پیش نیاد من با این چیکار کنم😐😐😐 یا تولد ۴۰ سالگی داداشم بوده میگه دوس ندارم کسی مزاحممون بشه

فحشش بده دلخوری بدرک

جدیدا خیلی خشن شدم😮‍💨

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم واقعا منم زیاد موافق این نیستم تولد کسی باشه دوس دارم تنها خودمون باشیم بهش حق بده شاید اون روز رو دوس داشته باشن دو نفره باشن ازدواج کنی بهتر شاید درک کنی زن دا داشت رو

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
شوهرم میگه زشته😂😐

هیچم زشت نیسسسس خیلیم حقشهههه

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش
عزیزم واقعا منم زیاد موافق این نیستم تولد کسی باشه دوس دارم تنها خودمون باشیم بهش حق بده شاید اون رو ...

عزیز دلم من عقدم و میخواستیم قبلش سوپرایزش کنبم اون یعد میتونه دو نفره بگیرع

نمیدونم چرا بعضی خواهر مادرا پسراشونو داماد میکنن ولکن نیستن بابا بزار زندگیشو بکنه منم مادرشوهرم همششش زنگگگگ الکی .یه روزی نیست که من شمارشونو نبینم رو گوشی خودمو شوهرم. دخالت .داماد کردی بزا زندگیشو بکنه 

وا ما کاریش نداریم

شما مجبورش میکنید مدام بچه هاشو بیاره خونتون اون خانوم ناراضی بودنشو اینجور نشون میده چون اگ گوش نده حتما مادرت دلتنگی میکنه و با شوهرش دعواشون میشه مجبوره بچه هاشو همش بیاره خونه شما

شما میگی عشق میکنن این عشق کردن نیست تربیت و اخلاق اون بچه ها با ناز کشیدن شما و مادرتون نابود میشه بچه دیگ تره هم برای مادرش خورد نمیکنه