2777
2789
سوالت چیه

مادرم رفتع خانه بهداشت تست فیت زده مثبت شده دیروز بردمش دکتر گفت اول باید معدش بررسی کنیم نتیجع نگرفتیم میریم سراغ روده ولی فعلا نوبت اندوسکوپی نداده واقعا میترسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معذرت میخام تو مدفوعش خونی مخفی هست که به چشم دیده نمیشه 

ببین من فقط میتونم بهت مشاوره بدم نهایتا باید منتظر جواب آندوسکوپی و کولونوسکوپی بمونی 

اما خب خدمتت عرض کنم ک ببین علت خونریزی میتونه ی زخم معده کوچیک باشه یا ی پولیپ روده ای ک به سادگی درش میارن یا بیماری التهابی روده یا مثلا سرطان دور از جون

دلیلی نداره از اول به اخرین و بدترین گزینه فکر کنی. زخم معده و پولیپ خیلی شایعترن. 

ضمن اینکه سرطان روده بزرگ خیلی خیلی درمان پذیره 

سلام عزیزم 

من بهمن ماه هنگام دفع خونریزی داشتم روشن و مقدار زیاد سه بار بعد رفتم دکتر ولی حدود دو سه هفته پیش آزمایش ها رو دادم و اینا حالا جواب آزمایش اومده fit مثبت 

وقت دکتر گرفتم ولی چند روز دیگه اس

مادرتون خوبن الان؟ 

دکتر چه بهشون گفتن ؟

چه آزمایش های انجام دادن بعدش؟

وای من خیلی خیلی خیلی خجالتی ام ، نمیتونم بذارم معاینه کنن یا کونولوسکوپی 😰

نکنه سرطان باشه خیلی میترسم

سلام عزیزم  من بهمن ماه هنگام دفع خونریزی داشتم روشن و مقدار زیاد سه بار بعد رفتم دکتر ولی حدو ...

سلام  ولا فقط آندوسکوپی انجام داد و هیچ علائمی داخلش نبود دیگه نرفت دکتر ادامش نداد