2777
2789
عنوان

بیایین لطفا

35 بازدید | 5 پست

دوستان لطفا بگین چیکار کنم 

من پدرشوهرم کارخونه داره باهن گار میکنیم همسرم نه مادرشوهرم و جاریم اینا من امروز دستمو اَره بریده ۴ تا بخیه‌زدن نمیدونم چیکار کنم فردا برم یا نرم 

اخه جمعه کار واجب دارم باید بعد ظهر کار نکنم برسم به کارم خجالت میکشم چجوری فردا نرم پس فردا نرم 

میترسمم برم بخیه ها بترکن فشار بیاد هزار تا حرف بگه همسرم اون میگه نرو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا خو اولا مگه اونام‌ نمیدونن‌ بخیه زدی؟ دوما خو وقتی قراره بری و کار کنی بدتر شه چرا باید بری آخه& ...

چرا اونا بردن بخیه زد دکتر من الان پیش خودم خجالت میکشم میگم که شاید بگن خیلی بچم که نرفتموو آینا از این طرفم درد دآره

چرا اونا بردن بخیه زد دکتر من الان پیش خودم خجالت میکشم میگم که شاید بگن خیلی بچم که نرفتموو آینا از ...

ن بابا درک میکنن دیگ اگ م میخوای مثلا مطمئن شی و اینا بزنگ ب پدرشوهرت بگو ببخشید باباجون والا دستم اینجوری شده میترسم بیام کار بده دستم ی چند روز نمیام بهتر ک شد میام 

تمام شد رف