2777
2789
عنوان

دوست…

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 23 پست

یکمی بیشتر به نظرم بررسی کن باهاش خیلیی صمیمی نشو ببین چجوریه کاراشو بیشتر با دقت زیر نظر بکیر ببین شاید راست گفته باشه اگه دیدی هم دروغ گفته تا زوده کات کن الان ببخشی هرچی بری جلوتر بیشتر از این اشتباهات میکنه و کات کردنع هم سخت تر میشه

تو چرا گفتی من برات کافی نبودم خیلی اشتباه کردی اینو گفتی من اگه جای تو بودم همون موقع رفتارم کلی ع ...

خواستم شرمنده بشه و بعدش سنگین رفتارکردم 

مردا خیلی تنوع طلبن اشغااالا

شکرنور که اینقدر خوشبختم🕸️🍓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه هدفتون ازدواج نیس چه اهمیتی داره؟

من بخاطر اون رابطه چهارسالمو کات کردم 

و دلم خواست تامدتی ک کنارهمیم برا هم کافی باشیم و بهم اعتماد کنیم

خواستم شرمنده بشه و بعدش سنگین رفتارکردم  مردا خیلی تنوع طلبن اشغااالا

شرمنده شدن نمیفهمن که

وای چطور تونستی تحمل کنی

من انقدر حساسم اگه فقط یکم لحن طرف بام بد شه حالم ازش بهم میخوره چه برسه به اینکه تا این مرحله پیش بره

دقیقا عکسه چی بود؟

‌‌‌

شرمنده شدن نمیفهمن که وای چطور تونستی تحمل کنی من انقدر حساسم اگه فقط یکم لحن طرف بام بد شه حالم ا ...

چون منم تو یه رابطه قبل بودم و درجریان بود و کمک کرد کات کنم براهمون خیلی عکس العمل نشون ندادم 

فقط جا خوردم ازاینکه چراااا عکس راحتیشو برا کسی فرستاده 

جون منو قسم خورد ک اینکارو نکرده و تاحالا جونمو الکی قسم نخورده اینم بگم من ۲۳هستم و ایشون ۳۷

عکس سلفی ی دختر باموی باز