2821
2789
عنوان

پوست چرب

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 20 پست
مایع ظرفشویی واسه پوست ؟ یا بسم الله 

بابا بخدا مثال زدم😂

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش
بابا بخدا مثال زدم😂

فکر کردم جدی گفتی

مثل بعضیا که واسع قطع ریزش مو با پودر ماشین لباسشویی سرشون رو میشورن 😂

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فکر کردم جدی گفتی مثل بعضیا که واسع قطع ریزش مو با پودر ماشین لباسشویی سرشون رو میشورن 😂

یاخدااا این دیگه خیلی عجیبه 🤣

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش
یاخدااا این دیگه خیلی عجیبه 🤣

هستن این قدر زیادن

من اون روز تو کانال اون دختره دیدم تو لایو گفت و پیام هم گذاشت که گفتن همچین کاری کردن شوکه شدم 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

هستن این قدر زیادن من اون روز تو کانال اون دختره دیدم تو لایو گفت و پیام هم گذاشت که گفتن همچین کار ...

عع پس ازین ببد منم میکنم🤔 مطمعنید میشه یهو کچل نشم؟😂

عع پس ازین ببد منم میکنم🤔 مطمعنید میشه یهو کچل نشم؟😂

چه قدر حرص میخورد

قشنگ جملشو یادمه یهو گفت تو قرن بیست و یکم با این همه تکنولوژی باید از پودر ماشین لباسشویی واسه قطع ریزش مو استفاده کنید یعنی دارو نیست 😂😂😂😂

فکر کن طرف دیگه کچل شده 😂