2777
2789
عنوان

تجربه مرگ😰

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 25 پست

من سر بچه اولم تو نه ماه بارداری قرآن رو با معنی ختم کردم.. 

و استراحت مطلق بودم زیاد بیرون نمیرفتم.. و طبیعتً غیبت و این چیزا هم کمتر بود.. سال ۹۱

سر زایمان سز با بیهوشی بودم.. 

ب جان بچه هام...ی مرد نورانی .. ی آقای خیلی خوش چهره پر از آرامش.. من رو برده بود ی دنیای دیگه.. یعنی فک کنم همون فرشته همراه بود.. 

قشنگ میگفت میخوای بیای اینجا... 

من گفتم ن.. دلم میخواد دخترمو ببینم..من اگه بیام دخترم میمونه.. 

زیاد صحبت کرد.. اکثرً راجع ب اون دنیا بود.. 

اون اوایل کم و بیش از صحبتاش یادم میومد.. 

ولی الان چیزی یادم نمیاد.. 

اون موقع خیلی پاک بودم.. 

ب خاطر همین تجارب بعد مرگ رو باور دارم.. 

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌
وقتی تو زندگیم میبینم هر کی بهم ظلم کرد و بهم نیش زد خدا بالا بردش. فهمیدم خدا با ظالمانه. حتی ازش م ...

آره واقعا آدمای بد به بهترین درجات میرسن 

اونوقت آدمای دلسوز و مهربون همیشه تو بدبختی و گرفتاری هستن 

لطفا هرموقع گفتم لایکم کنین ممنون 😫💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی تو زندگیم میبینم هر کی بهم ظلم کرد و بهم نیش زد خدا بالا بردش. فهمیدم خدا با ظالمانه. حتی ازش م ...

😞میفهمم گلم ولی من میگم حکمت خدا چون براخودمم شده

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....
درسته ولی خب اکثرا ادما اون دنیاگرفتارن حتی بهترین آدما طبق چیزایی که شنیدم وتاالان بهمون گفتن

نه برا چی گرفتار 

مگه پیامبریم که مبرا از گناه باشیم 

خدا ترسناک نیست آمرزنده و مهربونه 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
آره واقعا آدمای بد به بهترین درجات میرسن  اونوقت آدمای دلسوز و مهربون همیشه تو بدبختی و گرفتار ...

بدبختی آخرش اونه که آدم پدرش عامل بدبختیاش باشه. همش دارم خدا رو به ائمه قسم میدم که جان بابام رو بگیره.  

بدبختی آخرش اونه که آدم پدرش عامل بدبختیاش باشه. همش دارم خدا رو به ائمه قسم میدم که جان بابام رو بگ ...

کم نیستن آدمایی که از پدر و مادرشان ضربه خوردن اره میفهمم خیلی سخته که بزرگترین حامیت بشه عمل بدبختیات😞

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....
بدبختی آخرش اونه که آدم پدرش عامل بدبختیاش باشه. همش دارم خدا رو به ائمه قسم میدم که جان بابام رو بگ ...

ایشالله سایه پدرتون همیشه بالاسرتون باشه 

اگه آدم بدی هستن ایشالا به راه درست هدایت بشن و واستون عزیز بشه 💚

لطفا هرموقع گفتم لایکم کنین ممنون 😫💔

😞میفهمم گلم ولی من میگم حکمت خدا چون براخودمم شده

عزیزم اینکه آدم راه نجاتش مرگ باباش باشه. بابام هم سالمه طوریش نیست. این کجا حکمته. همه دخترا پدرشون پشتیبانشونه. من بدبخت مرگ بابام نجاتم مسده

ایشالله سایه پدرتون همیشه بالاسرتون باشه  اگه آدم بدی هستن ایشالا به راه درست هدایت بشن و واست ...

من از بچگی بابام یه آدم افراطی بود. با هر چیزی من رو تهدید به قتل میکرد. سر حجاب و اینا. من همش از ترسش چادر میپوشیدم. چون بداخلاق و بددل بود. اومدم نجات پیدا کنم ازدواج کردم نگو اینم شد لنگه بابام به همراه کتک. از هر دوشون بیزارم. جایی رو هم ندارم که برم. به این نتیجه رسیدم فقط بابام بمیره تا بتونم طلاق بگیرم.