2777
2789
عنوان

مامانم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 40 پست
بشومونس مادرت وبهش بگوباهاش دوستی وبعدخدابجزاون کسی رونداری.باهاش کلی حرف بزن خوب میشه مادرهاازتنها ...

ینی وقتی من برم مامانم خیلی تنها میشه🥲 چون ب من وابسته است یکم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا ایشالاه همیشه بهتون سلامتی بده

سلامت باشین

اینو گفتم که بدونی مامانا بی قصد و غرض حرفای ناامیدکننده میزنن واقعااوضاع اونقدرا هم درام نیست

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی
ینی وقتی من برم مامانم خیلی تنها میشه🥲 چون ب من وابسته است یکم

خیلییییب

اصلانمیگن

ولی واقعادلشون کنده میشه

مادرهافقط ازتنهایی میمیرند

گاهی پدرهاندانسته تنهاشون میزارن

مادخترهامیشیم امیدشون ولی متاسفانه بخاطرزندگیهامون نمیگن مادربیاپیشم

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
خیلییییب اصلانمیگن ولی واقعادلشون کنده میشه مادرهافقط ازتنهایی میمیرند گاهی پدرهاندانسته تنهاشون ...

من نزدیک مهاجرتمه و استرسم فقط مامانمه البته داداش هام و خواهرم و همه هستن اما ب من نسب ب اونا وابسته است چون من ته نغاری اپ

چ سختی میشه بگی

وقتی ازدواج گرد ۱۵ سالش بود

بابام اون اوایل اصلا باهاش خوب نبود دوسش داشت ولی به شدت تند اخلاق بود خودم تو بچگی یادمه چند بار دعواشون شد مامانم کتک میزد😭😭

مامنم خودش مجبور بود کار کنه کارای سختی که مردا انجام میدادن

به خاطر ما

توی بدنیا اومدن بچه هاش هیچ وقت بابام کنارش نبود

می‌گفت بچه هات هرچی میشد

یه چیزایی هم شخصی نمیتونم بگم 😭😭😭😭

من نزدیک مهاجرتمه و استرسم فقط مامانمه البته داداش هام و خواهرم و همه هستن اما ب من نسب ب اونا وابست ...

ته تغاری مهم نیست

یکی بیشتربامادرمانوسه

اونومادرمیخوادش

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
بشومونس مادرت وبهش بگوباهاش دوستی وبعدخدابجزاون کسی رونداری.باهاش کلی حرف بزن خوب میشه مادرهاازتنها ...

اره بخدا راس میگی مامانم خیلی تنهاس من همیشه سعی میکنم باهاش حرف بزنم بهش روحیه میدم خیلی وقتا جلوم گریه میکنه اون لحظه دلم میخاد بمیرم😭😭😭

وقتی ازدواج گرد ۱۵ سالش بود بابام اون اوایل اصلا باهاش خوب نبود دوسش داشت ولی به شدت تند اخلاق بود ...

چقد تلخ و سخت .اونوقت میگم چرا ازدواج نمیکنم .هر کسی ی نوعی درگیره ببین چیه ک الان کم اورده 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم